Τις περνάς για αδερφές – Κούκλα και ξανθιά η μητέρα της Ευγενίας Σαμαρά

May 25, 2022


Πολύ δεμένη με την οικογένειά της είναι η Ευγενία Σαμαρά η οποία αποφάσισε μάλιστα να μας συστήσει την μητέρα της, την οποία την κάνεις άνετα για αδερφή της, μιας και είναι πολύ νέα.Η όμορφη ηθοποιός …


Πολύ δεμένη με την οικογένειά της είναι η Ευγενία Σαμαρά η οποία αποφάσισε μάλιστα να μας συστήσει την μητέρα της, την οποία την κάνεις άνετα για αδερφή της, μιας και είναι πολύ νέα.

Η όμορφη ηθοποιός λοιπόν δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία με τη μητέρα της και παραδέχτηκε ότι όσο μεγαλώνει, τόσο περισσότερο της μοιάζει.

«Εσείς λέγατε στις μάνες σας ότι δεν θα γίνετε σαν και αυτές, αλλά τελικά γίνατε ακριβώς το ίδιο; Εγώ ευτυχώς, ναι! Σ’ αγαπώ ξανθό μου όνειρο», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Αναστασία Καρβουνίδου Σαμαρά, η μητέρα δηλαδή της ηθοποιού, μπορεί να είναι ξανθιά, ωστόσο η ομοιότητά τους είναι τεράστια.

«Η μαμά μου με παρακολουθούσε, όταν μετακόμισε ο αδερφός μου πήγαινε κάτω από το σπίτι για να δει ότι γύρισε. Εδώ στην Αθήνα δεν πιστεύω να το κάνει», είχε αποκαλύψει σε μια συνέντευξή της η Ευγενία Σαμαρά, η οποία να υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό είχε χάσει τον πατέρα της.

Ίδια με την μητέρα της η Ευγενία Σαμαρά

Η εξομολόγηση για τον σύντροφό της

Η Ευγενία Σαμαρά παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Gala» όπου μέσα σε όλα η γνωστή ηθοποιός μίλησε μέσα σε όλα για την όμορφη σχέση της με τον αγαπημένο της σύντροφο, Γιάννη Ποιμενίδη. Μάλιστα την ίδια την παρακολουθούμε και στην τηλεοπτική σειρά «Σασμός» που σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Είμαι ρεαλίστρια, αλλά πιστεύω πως πάω προς τον οπτιμισμό, όχι προς τον πεσιμισμό. Θυμάμαι πολλές φορές στη ζωή μου να βουλιάζω για λίγο καιρό όταν πέφτω, αλλά μετά σηκώνομαι αμέσως γιατί λέω στον εαυτό μου “σκέψου τι θέλεις”.

Μετά συγκεντρώσω την ενέργεια και τη σκέψη μου σε αυτό που θέλω να έρθει και του δίνω συγκεκριμένη μορφή. Πιστεύω πολύ στον οραματισμό. Σκέφτομαι τον τάδε ρόλο, την τάδε δουλειά που θα ήθελα να μου συμβούν. Και όσο τα σκέφτομαι, φτιάχνομαι, χαμογελάω, με φαντάζομαι να τα κάνω.

Όσο δημιουργείς μια εικόνα μέσα σου και το κάνεις με χαρά, αλλά όχι αγχωτικά, του στυλ “πω πω, πρέπει να είμαι οπωσδήποτε εκεί αλλιώς θα καταστραφεί η ζωή μου”, τότε νομίζω ότι θα σου έρθουν σιγά-σιγά τα πράγματα όπως θέλεις. Πιστεύω πολύ και στην καλή ενέργεια.

Αν κάθεσαι και μιζεριάζεις για το τι δεν έχεις, θα ξυπνάς κάθε πρωί και θα μετράς αυτά που δεν έχεις. Αν σηκώνεσαι όμως και σκέφτεσαι τι καλό έχεις, που μπορεί να είναι ένας σύντροφος, η υγεία σου, οι φίλοι σου, η δυνατότητα να πας με τον κολλητό σου για έναν καφέ που να μπορείς να τον πληρώσεις, και νιώσεις ευγνωμοσύνη για όλα αυτά τα απλά πράγματα που δεν τα υπολογίζουμε, τότε θα σου έρθουν και τα άλλα, τα μεγαλύτερα».

«Με τον Γιάννη είμαστε μαζί εφτά χρόνια και ούτε που το έχω καταλάβει. Δεν πιστεύουμε στον γάμο ως θεσμό, τουλάχιστον όπως υπάρχει στην ελληνική κοινωνία. Δεν είναι κάτι που αποζητάμε, ούτε κάτι που νιώθουμε ότι πρέπει να δηλώσουμε.

Δεν έχουμε καμία τέτοια ανάγκη, κανένας από τους δυο μας. Για εμένα, ούτως ή άλλως η οικογένεια δεν σημαίνει γάμος. Δεν το είχα έτσι στο μυαλό μου παρόλο που μεγάλωσα με παντρεμένους γονείς. Δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός για εμένα ούτε και το ονειρευόμουν».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έχασε 10 κιλά χωρίς δίαιτα, απλώς τρώγοντας μονάχα…. – Το πιο εύκολο μυστικό της Ευγενίας Σαμαρά

Ευγενία Σαμαρά: Μιλά πρώτη φορά για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο – «Με πας σε κάτι που είναι…»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.