H Νόνη Δούνια απορρίπτει τον όρο «σελέμπριτι» – «Είμαι πολλά περισσότερα»

May 24, 2023


Νόνη Δούνια: Η πρώην βουλευτής σε μία ανάρτησή της θέλησε να διαχωρίσει τη θέση της σχετικά με τον όρο σελέμπριτιΕκτός Βουλής έμειναν πολλά «ηχηρά» ονόματα, ανάμεσά τους και το πρώην μοντέλο Νόνη Δούνια, η οποία δεν επανεκλέχθηκε στις εκλογές της 21 Μαΐου.Η πρώην βουλευτής σε μία ανάρτησή της θέλησε να διαχωρίσει τη θέση της σχετικά με τον όρο σελέμπριτι που χρησιμοποιείται σχετικά με την αναγνωρι…


Νόνη Δούνια: Η πρώην βουλευτής σε μία ανάρτησή της θέλησε να διαχωρίσει τη θέση της σχετικά με τον όρο σελέμπριτι

Εκτός Βουλής έμειναν πολλά «ηχηρά» ονόματα, ανάμεσά τους και το πρώην μοντέλο Νόνη Δούνια, η οποία δεν επανεκλέχθηκε στις εκλογές της 21 Μαΐου.

Η πρώην βουλευτής σε μία ανάρτησή της θέλησε να διαχωρίσει τη θέση της σχετικά με τον όρο σελέμπριτι που χρησιμοποιείται σχετικά με την αναγνωρισιμότητα κάποιων προσώπων εξαιτίας της ενασχόλησής τους με προβεβλημένα επαγγέλματα.

Αναλυτικά:

«Ξεκινώντας από την παραδοχή ότι στην Ελλάδα ούτως ή άλλως είναι ατυχής ο όρος celebrity θα ήθελα να μοιραστώ μερικές σκέψεις μαζί σας.

Ο κάθε άνθρωπος κρίνεται (ή πρέπει να κρίνεται) από την παιδεία, την προσωπικότητά του, την πορεία του, τη συμπεριφορά, το έργο του και εν γένει τη στάση του απέναντι στη ζωή και τους συνανθρώπους του. Το να βάζουμε ταμπέλες στους ανθρώπους με αφορμή την απασχόλησή τους με ένα προβεβλημένο επάγγελμα εν έτει 2023, είναι τουλάχιστον άτοπο και άδικο.

Το να είσαι αναγνωρίσιμος από την ενασχόλησή σου με τα δημόσια πράγματα εξάλλου έχει και ένα άλλο νόμισμα, το ότι όλα όσα κάνεις μπαίνουν κάτω από έναν τεράστιο, πολλές φορές παραμορφωτικό μεγεθυντικό φακό.

Προσωπικά, πέρα από τον χώρο της μόδα ασχολήθηκα χρόνια με τον πρωταθλητισμό. Την υποκριτική, τα ΜΜΕ και τις επιχειρήσεις πριν εισέλθω στον πολιτικό στίβο, πρώτα στον Δήμο Πειραιά και στη συνέχεια στη Βουλή.

Ότι έκανα το έκανα πάντα με συνέπεια, σοβαρότητα και πλήρη αφοσίωση. Και αυτό το μαρτυρούν αφενός η κοινοβουλευτική , αλλά και η εξωκοινοβυλευτική πορεία μου, όσο και οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάστηκα και με γνωρίζουν καλά.

Συνεπως οποιοσδήποτε χαρακτηρισμός μου ως celebrity καθόλου δεν μου αναλογεί και δεν μου ταιριάζει.

Είμαι η Νόνη και είμαι πολλά περισσότερα.» καταλήγει το post της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.