Εκλογές 2023: Γιατί δεν παίρνουν διερευνητική εντολή Κουτσούμπας και Βελόπουλος

May 24, 2023


Εκλογές 2023: Με την επιστροφή της διερευνητικής εντολής από τον Νίκο Ανδρουλάκη έκλεισε η διαδικασία και η χώρα οδεύει σε δεύτερες κάλπες.Οι αρχηγοί των τριών κομμάτων που έχουν τη μεγαλύτερη κοινοβουλευτική δύναμη δεν αξιοποίησαν τη διερευνητική εντολή, και έτσι την παρέδωσαν πίσω στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας.Η απορία που εκφράζουν αρκετοί πολίτες, είναι γιατί δεν πήραν διερευνητική εντολή και ο…


Εκλογές 2023: Με την επιστροφή της διερευνητικής εντολής από τον Νίκο Ανδρουλάκη έκλεισε η διαδικασία και η χώρα οδεύει σε δεύτερες κάλπες.

Οι αρχηγοί των τριών κομμάτων που έχουν τη μεγαλύτερη κοινοβουλευτική δύναμη δεν αξιοποίησαν τη διερευνητική εντολή, και έτσι την παρέδωσαν πίσω στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η απορία που εκφράζουν αρκετοί πολίτες, είναι γιατί δεν πήραν διερευνητική εντολή και οι αρχηγοί των άλλων δύο κομμάτων που συγκέντρωσαν ποσοστό ικανό να τους δώσει κοινοβουλευτική δύναμη.

Γιατί, με λίγα λόγια, δεν προσέρχονται στο Προεδρικό Μέγαρο και ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ως γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Κυριάκος Βελόπουλος, αρχηγός της Ελληνικής Λύσης.

Η απάντηση δόθηκε από την Ιφιγένεια Καμτσίδου, αναπληρώτρια καθηγήτρια Συνταγματικού Δικαίου στο ΑΠΘ η οποία μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Attica.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.