«Δεν εκφοβίζομαι! Έχω…» – “Κόλαφος” ο Γιώργος Λάγιος για τον Βαλάντη

May 24, 2022


Τελειωμό όπως φαίνεται δεν έχει η κόντρα ανάμεσα στον Βαλάντη και τον Γιώργο Λάγιο που έχει ξεσπάσει εδώ και λίγο καιρό, με τον τραγουδιστή να προχωρά σε νέες δηλώσεις στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνετα…


Τελειωμό όπως φαίνεται δεν έχει η κόντρα ανάμεσα στον Βαλάντη και τον Γιώργο Λάγιο που έχει ξεσπάσει εδώ και λίγο καιρό, με τον τραγουδιστή να προχωρά σε νέες δηλώσεις στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως ετοιμάζεται να καταθέσει αγωγή εναντίον του ψυχοθεραπευτή, του οποίου τα αρνητικά σχόλια για τη συμμετοχή του στο Survivor τον είχαν ενοχλήσει πολύ (δείτε εδώ αναλυτικά όσα είπε ο Βαλάντης στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού).

Δεν έχει τέλος η κόντρα Λάγιου – Βαλάντη

Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας 23/5, ο Γιώργος Λάγιος μίλησε στην εκπομπή της «Super Κατερίνα» και ισχυρίστηκε ότι δεν έχει λάβει καμία αγωγή μέχρι τώρα και πως δεν εκφοβίζεται από απειλές ενώ περιέγραψε έναν Βαλάντη που «υποφέρει από τον εαυτό του».

Ο Βαλάντης υποφέρει από τον εαυτό του. Δεν εκφοβίζομαι γενικά, έχω συνηθίσει να έχω τέτοιους ανθρώπους είτε στη θεραπεία είτε εκτός θεραπείας και καταλαβαίνω ότι συνήθως πονάνε αυτοί οι άνθρωποι», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.