Εξελίξεις με την εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη, Night Out – Θα συνεχίσει και του χρόνου στο MEGA;

May 24, 2022


Καλεσμένος στην εκπομπή Love It βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (23/5) ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε για την εκπομπή του, Night out, αλλά και για την ζωή του.Μάλιστ…


Καλεσμένος στην εκπομπή Love It βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (23/5) ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε για την εκπομπή του, Night out, αλλά και για την ζωή του.

Μάλιστα, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως το Night Out πήρε το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν και επιβεβαίωσε πως παίζει πλέον δύο φορές την εβδομάδα (δείτε εδώ ποιον υποδέχτηκε χθες και έγινε ο κακός χαμός). Λίγο αργότερα, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης έκανε στον αέρα της εκπομπής πρόταση στην Ιωάννα Μαλέσκου να πάει στην εκπομπή του, η οποία φυσικά και δέχτηκε.

Ο ίδιος μέσα σε όλα δήλωσε πως του αρέσει πολύ αυτό που κάνει και πως το βλέπει σαν έναν ρόλο που πρέπει να φέρει σε πέρας. Αναφορικά με τα επικριτικά σχόλια, τόνισε πως δεν τον ενοχλούν πλέον για αυτό επιλέγει να μην ακούει πλέον ούτε και τα θετικά.

Μάλιστα, τόνισε πως η δουλειά του είναι η ψυχοθεραπεία του.

Πράσινο φως για την εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη, Night out

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.