MEGA: Έκτακτη αλλαγή στην σειρά Γη της Ελιάς – Την αποκάλυψε on air ο Ανδρέας Γεωργίου

May 24, 2022


Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 23/5 ο Αντρέας Γεωργίου. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σειρά «Γη της ελιάς» και προχώρησε…


Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 23/5 ο Αντρέας Γεωργίου. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σειρά «Γη της ελιάς» και προχώρησε μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως λόγω του “X-Factor” η αγαπημένη σειρά μετακομίζει πλέον την Παρασκευή ενώ μάλιστα τόνισε πως θα έχουμε και νέες αφίξεις.

Αλλάζει μέρα προβολής η Γη της Ελιάς

«Να σου πω ότι αυτή την εβδομάδα έχουμε καινούργιες αφίξεις και καινούργιους χαρακτήρες. Έχουμε τον ρόλο του Άρη, που μπαίνει, τον αδερφό της Εύας, τον οποίο υποδύεται ο Νίκος Μέλλος. Την παραπάνω εβδομάδα έχουμε τον Κούλη Νικολάου και μπαίνει επίσης και η Βάσια Παναγοπούλου στο ρόλο της Ασπασίας. Θα είναι ζευγάρι. Θα δούμε Βάσια Παναγοπούλου με Δώρα Χρυσικού.

Η μέρα που χάνεται από το “X-Factor” πάει Παρασκευή. Οπότε θα έχουμε την παρουσία μας όλες τις ημέρες απλά, απλά αλλάζει λίγο το πρόγραμμα. Πάμε μέχρι τέλος Ιουνίου, κάνουμε ένα break και επανερχόμαστε την καινούργια σεζόν», είπε χαρακτηριστικά ο Αντρέας Γεωργίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.