Η επική γκάφα του Κόρο εξόργισε το Twitter :Δεν μπορεί να δεχτεί πως θα κερδίσει το Survivor γυναίκα

May 23, 2023


«Δεν θα έβαζα κοπέλα – για νικήτρια γιατί δεν έχουν γνώση στην εύρεση τροφής», είπε ο Γιώργος Κόρομι στην πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star.«Έχουμε δει ξεκάθαρα στα αγωνίσματα ότι πιο καλός παίκτης είναι ο Σάκης, γιατί αν μιλούσαμε για επιβίωση θα σου έλεγα άλλο άτομο. Και στο αγωνιστικό λοιπόν και στις κατασκευές είδα ότι ο Σάκης είχε γνώσεις», με αυτά τα λόγια ο Γι…


«Δεν θα έβαζα κοπέλα – για νικήτρια γιατί δεν έχουν γνώση στην εύρεση τροφής», είπε ο Γιώργος Κόρομι στην πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star.

«Έχουμε δει ξεκάθαρα στα αγωνίσματα ότι πιο καλός παίκτης είναι ο Σάκης, γιατί αν μιλούσαμε για επιβίωση θα σου έλεγα άλλο άτομο. Και στο αγωνιστικό λοιπόν και στις κατασκευές είδα ότι ο Σάκης είχε γνώσεις», με αυτά τα λόγια ο Γιώργος Κόρομι έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον τελικό στο Γαλάτσι του Survivor All Star στον Σάκη Κατσούλη.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.