Μπισμπίκης και Στάνκογλου στο «Αυτή η νύχτα μένει» μετά τον φόνο της Μαρίνας αφήνουν πίσω τη βεντέτα

May 23, 2023


Στη σειρά έρχεται η μεγαλύτερη ανατροπή από την αρχή της σεζόν με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τον Γιάννη Στάνκογλου να λύνουν τις διαφορές τους στο «Αυτή η νύχτα μένει» χάνοντας το μοναδικό πρόσωπο που αγαπούσαν. Η σειρά από σήμερα αλλάζει και θα μεταδίδεται με 4 επεισόδια μέχρι και την Παρασκευή. Οδεύουμε προς το τέλος και στην λύτρωση του Στρατή και του Χρήστου.Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr


Στη σειρά έρχεται η μεγαλύτερη ανατροπή από την αρχή της σεζόν με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τον Γιάννη Στάνκογλου να λύνουν τις διαφορές τους στο «Αυτή η νύχτα μένει» χάνοντας το μοναδικό πρόσωπο που αγαπούσαν. 

Η σειρά από σήμερα αλλάζει και θα μεταδίδεται με 4 επεισόδια μέχρι και την Παρασκευή. Οδεύουμε προς το τέλος και στην λύτρωση του Στρατή και του Χρήστου.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.