Άλλη ξανθιά του χρέωναν με άλλη ξανθιά τελικά είναι σε σχέση – Τα καuτά φιλιά του Ντέμη Νικολαΐδη σε ταβέρνα

May 23, 2022


Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του με την Δέσποινα Βανδή, δημοσιεύματα βιάστηκαν να του χρεώσουν νέα σύντροφο. Ξανθιά, εντυπωσιακή και γνωστή παρουσιάστρια (δείτε εδώ ποια είναι). Ωστόσο, νέο ρεπορτάζ …


Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του με την Δέσποινα Βανδή, δημοσιεύματα βιάστηκαν να του χρεώσουν νέα σύντροφο. Ξανθιά, εντυπωσιακή και γνωστή παρουσιάστρια (δείτε εδώ ποια είναι). Ωστόσο, νέο ρεπορτάζ αναφέρει πως τελικά είναι μόνο φίλοι… άλλωστε το είχε διαψεύσει και ο ίδιος ο Ντέμης Νικολαΐδης δημόσια.

Η εβδομάδα ξεκίνησε με μια νέα αποκάλυψη για την ζωή του αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ που παίχτηκε στον αέρα του Happy Day το πρωί της Δευτέρας 23/5, ο Ντέμης έχει βρει τον έρωτα στα μάτια μιας ξανθιά και πολύ εντυπωσιακής κυρίας που όμως απέχει κατά πολύ από τον χώρο της showbiz και τα media.

Παπαρατσικές φωτογραφίες που έφερε στο φως η εκπομπή έχουν απαθανατίσει το ζευγάρι σε ταβέρνα, με μεγάλη παρέα να διασκεδάζει. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ στο τραπέζι κάθονταν τρία ζευγάρια, ένα εκ των οποίων ήταν ο Ντέμης με την εν λόγω κυρία…

Χαμογελαστός ο Ντέμης Νικολαΐδης

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.