Χαρές στο σπίτι της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη

May 23, 2022


Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης το περασμένο καλοκαίρι γιόρτασαν τα 10 χρόνια γάμου. Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια με τα 6 παιδιά τους, ενώ παραμένουν πιο ερωτευμέν…


Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης το περασμένο καλοκαίρι γιόρτασαν τα 10 χρόνια γάμου. Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια με τα 6 παιδιά τους, ενώ παραμένουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από τρυφερά τους στιγμιότυπα).

Από τη μέρα που ο Βασίλης Σπανούλης πήρε τη μεγάλη απόφαση να αποσυρθεί από το μπάσκετ, το ζευγάρι βιώνει υπέροχες οικογενειακές στιγμές, ενώ έχουν όλο και περισσότερο χρόνο για να περάσουν μαζί.

Κάτι τέτοιο έγινε και το μεσημέρι της Κυριακής (22/5), όταν η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης έκαναν μπάρμπεκιου στον κήπο τους μαζί με την οικογένειά τους, ενώ γιόρτασαν και την κόρη του, Αιμιλία, η οποία είχε την ονομαστική της εορτή.

Η Αιμιλία είναι η μεγαλύτερη από τις κόρες του ζευγαριού, ενώ καθώς μεγαλώνει μοιάζει όλο και πιο πολύ στον μπαμπά της. Η Ολυμπία Χοψονίδου θέλησε να της ευχηθεί με μια πολύ τρυφερή ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ευτυχισμένοι γονείς η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης

Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλης κόρη

To βίντεο με τη μικρή κόρη της που έγινε viral

Η Ολυμπία Χοψονίδου, όταν δεν νυχτοπερπατεί με τον Βασίλη Σπανούλη, λατρεύει να περνά χρόνο με τα παιδιά της και να αξιοποιούν μαζί την κάθε τους μέρα, ενώ δεν φοβάται να ανεβάσει και στιγμιότυπα από την προσωπική τους ζωή στα social media.

Μάλιστα στις 3/5 ανέβασε ένα απολαυστικό βίντεο με την κόρη της, που έκανε τους χρήστες του Instagram να «λιώσουν». Συγκεκριμένα η Ολυμπία, μητέρα 6 παιδιών έχει αποφασίσει να αφιερώσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στα παιδιά της και την ανατροφή τους.

Αυτή την φορά μοιράστηκε με τους ακολούθους της, ένα βίντεο με την μικρή της κόρη που προσπαθούσε να φάει noodles με chopsticks. Η μικρή, πεισματάρα σαν το πατέρα της, δεν το έβαζε κάτω και πραγματοποιούσε τη μία προσπάθεια μετά την άλλη με έξτρα χαμόγελο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

“Τα σπασε” στον Αργυρό χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη – Βίντεο από την βραδινή έξοδο της Ολυμπίας Χοψονίδου

Στην Μύκονο οικογενειακώς Σπανούλης – Χοψονίδου! Ντυμένο ασορτί το ζευγάρι

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.