Πλέον μοιάζει με μοντέλο – Η εμφάνιση της Κυριακής Τσανικίδη με μαγιό 4 χρόνια μετά το Power of love

May 23, 2022


Την Κυριακή Τσανικίδη την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Power of Love, όπου ερωτεύτηκε τον Σωκράτη Ελ Γκαμαλί και μάλιστα έμειναν μαζί για αρκετά χρόνια ακόμη και μετά το τέλος του ριάλιτι α…


Την Κυριακή Τσανικίδη την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Power of Love, όπου ερωτεύτηκε τον Σωκράτη Ελ Γκαμαλί και μάλιστα έμειναν μαζί για αρκετά χρόνια ακόμη και μετά το τέλος του ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ.

Μετά τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, την είδαμε και στα Διλήμματα, τη στήλη που είχε στην εκπομπή της στο OPEN, η Κατερίνα Καινούργιου.

Σήμερα λοιπόν, 4 χρόνια μετά η Κυριακή έχει ένα πιο ενεργό ρόλο στο Instagram που είναι και πηγή εσόδων της, ενώ έχει ξεκινήσει και τη δική της συλλογή ρούχων.

Όσον αφορά τη σχέση της με τον Σωκράτη, μπορεί το 2020 να τους ήθελαν να έχουν χωρίσει καθώς δεν δημοσιεύουν κοινές τους φωτογραφίες στα social media, ωστόσο είναι μαζί και still in love!

Οι αναρτήσεις της Κυριακής Τσανικίδη

«Δεν πήγα στο Power of Love για να βρω τον έρωτα, αλλά για…»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο Open παραχώρησε συνέντευξη η Κυριακή Τσανικίδη, την οποία την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Power of love. Από την άλλη στο νοσοκομείο βρέθηκε αγαπημένος πρώην παίκτης του Power of Love μετά από τροχαίο!

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Δεν πήγα στο Power of Love για να βρω τον έρωτα, δεν έχω ανάγκη να τον ψάξω στα ριάλιτι. Πήγα για τη δημοσιότητα, σκοπός μου ήταν να μου ανοίξουν κάποιες πόρτες στο χώρο της δημοσιογραφίας.

Έστειλα το βιογραφικό μου, αλλά απάντηση δεν πήρα. Μόνο ένα κανάλι μου πρότεινε να παρουσιάζω ειδήσεις, αλλά εν τέλει δεν με πήραν ούτε εκεί».

Η Κυριακή Τσανικίδη συμπλήρωσε: «Βρήκα όμως τον έρωτα και είμαστε ακόμα μαζί με τον Σωκράτη, δεν έχουμε χωρίσει και μη σου πω ότι θα πάμε και για παντρειά. Δεν με ζηλεύει, δεν ψάχνει το κινητό μου, ενώ εγώ το έχω ψάξει».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.