Θρήνος στην οικογένεια της Ελεονώρας Ζουγανέλη – «Σε ευχαριστούμε για ό, τι έκανες…»

May 23, 2022


Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η οικογένεια της Ελεονώρας Ζουγανέλη καθώς η αγαπημένη της γιαγιά, Δήμητρα Σιδέρη έφυγε από τη ζωή. Την είδηση έκανε γνωστή ο Γιάννης Ζουγανέλης με μία ανάρτησή του στον προσ…


Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η οικογένεια της Ελεονώρας Ζουγανέλη καθώς η αγαπημένη της γιαγιά, Δήμητρα Σιδέρη έφυγε από τη ζωή. Την είδηση έκανε γνωστή ο Γιάννης Ζουγανέλης με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Η Δήμητρα Σιδέρη ήταν μητέρα της Ισιδώρας Σιδέρη, της μαμάς της Ελεονώρας Ζουγανέλη και φαίνεται πως όλη η οικογένεια της είχε μεγάλη αδυναμία.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι στην ανάρτησή του, ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την πεθερά του, ενώ η Ελεονώρα Ζουγανέλη βίωσε το πένθος ξανά πριν από λίγους μήνες.

Βυθισμένος στο πένθος και ο πατέρας της Ελεονώρας, Γιάννης Ζουγανέλης

«Έφυγε η Δήμητρα Σιδέρη μητέρα της Ισιδώρας. Μάνα όμως όλων μας. Στάθηκε δίπλα μας με προσφορά με ευπρέπεια με αγάπη. Είχε αγωνιστικότητα τόλμη. Ευγένεια χιούμορ. Σ’ ευχαριστούμε για ότι έκανες για μας. Δε θα αφήσουμε τα χρόνια να σε πάρουν από τη ζωή μας», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ελεονώρα Ζουγανέλη γιαγιά

Μεγαλώνει την οικογένειά της η Ελεονώρα Ζουγανέλη;

Καλεσμένη στην εκπομπή Dot βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (16/4) η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την εμπειρία να βγάζει κανείς δίσκο με τον Σταμάτη Κραουνάκη, για την πίστη της, τον γάμο της με τον Σπύρο Δημητρίου και τις φήμες εγκυμοσύνης.

Η ίδια αποκάλυψε πως με τον αγαπημένο της είναι τελείως διαφορετικοί άνθρωποι και της έκανε εντύπωση πως γίνεται να υπάρχει ένας τόσο εκ διαμέτρους αντίθετος χαρακτήρας από την ίδια. «Θα ήταν τραγωδία να είμαι με έναν άνθρωπο κλειστό σαν κι εμένα.

Για εμένα δεν υπάρχει πιο κομβική στιγμή από το να έρθει ένα παιδί. Δεν έχω καταλάβει για ποιον λόγο γράφονται πράγματα κατά καιρούς για εμένα, αλλά ειδικά αυτό που είχε κάνει κι εντύπωση. Εγώ ούτε την ξαδέρφη μου δεν θα ρωτούσα για κάτι τόσο προσωπικό.

Δεν ξέρω γιατί γράφουν συνέχεια ότι είμαι έγκυος. Ίσως επειδή έχω λόρδωση και πετάει η κοιλιά μου;», ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.