Άλλος άνθρωπος από πάνω μέχρι κάτω – Αγνώριστη η Ασημίνα Ουστάλλι 3 χρόνια μετά το MasterChef

May 23, 2022


Την Ασημίνα Ουστάλλι την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef το 2019. Μάλιστα, είχε αγαπηθεί πολύ και από το τηλεοπτικό κοινό. Μπορεί να μην ήταν καλή μαγείρισσα, ωστόσο, είχε καταφέρει…


Την Ασημίνα Ουστάλλι την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef το 2019. Μάλιστα, είχε αγαπηθεί πολύ και από το τηλεοπτικό κοινό. Μπορεί να μην ήταν καλή μαγείρισσα, ωστόσο, είχε καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον με τον χαρακτήρα της, ενώ πολλοί την θεωρούσαν ως την πιο ωραία παίκτρια που έχει περάσει από το ριάλιτι μαγειρικής.

Σήμερα, έχουν περάσει 3 χρόνια από την ημέρα που την είδαμε στο παιχνίδι και πραγματικά είναι αγνώριστη. Μπορεί να έχει κάνει πλαστική μόνο στη μύτη, ωστόσο, έχει αλλάξει εντελώς και άλλα πάνω της, όπως τα μαλλιά της και τα χείλη της.

Η ανανεωμένη εμφάνιση της Ασημίνας Ουστάλλι από το MasterChef

Όπως μπορεί να δει κανείς μέσα από το προφίλ της στο Instagram, πλέον δεν έχει ξανθιά πλατίνα μαλλιά, αφού το έχει κάνει καστανόξανθο, έχει φουσκώσει λίγο τα μαλλιά της, ενώ έχει σηκώσει και τα φρύδια της. Οι φωτογραφίες της είναι συγκλονιστικές και ειδικά με μαγιό αφού έχει κορμάρα.

Η πλαστική στη μύτη που της έφερε προβλήματα

Η Ασημίνα ταλαιπωρείται ακόμη απο την αποτυχημένη πλαστική στην μύτη και όπως δηλώνει και η ίδια, ακόμα και μετά από δύο χειρουργεία, «δυσκολεύεται να ανασάνει».

«Δεν έχω κάνει πλαστική μύτης. Είχα κάνει στο παρελθόν. Πριν ενάμιση χρόνο. Είχα κάνει δυο φορές χειρουργείο. Η μία πλαστική, γιατί δε μπορούσα να αναπνεύσω. Και δεν πέτυχε. Και όλο αυτό το διάστημα υποφέρω, δε μπορώ να αναπνεύσω καθόλου. Πέρασε ένας χρόνος και έκανα πάρα πολύ υπομονή ώστε να μπορέσω να ξανακάνω χειρουργείο. Η δικιά μου συμβουλή είναι να ψάχνετε και δύο και τρεις γιατρούς», ανέφερε η Ασημίνα Ουστάλλι σε βίντεο που δημοσίευσε στα social media.

Σε παλιότερες δηλώσεις της σχετικά με τις δύο πρώτες επεμβάσεις στη μύτη, η Ασημίνα είχε δηλώσει: “Έχω χάσει 7 κιλά επειδή έκανα δύο πλαστικές στη μύτη μου. Με ταλαιπώρησε αρκετά γιατί το έκανα δύο φορές και δεν πέτυχε. Με είχε ρίξει και πολύ ψυχολογικά όλο αυτό. Η πρώτη μου πλαστική στη μύτη δεν πέτυχε. Τρεις μήνες μετά το πρώτο χειρουργείο έκανα και δεύτερη πλαστική με αποτέλεσμα να μην μπορώ να αναπνεύσω από το ένα ρουθούνι. Ζορίζομαι ακόμα και τώρα.

Δεν πέτυχε ούτε το χειρουργείο στο διάφραγμα, ούτε η πλαστική στη μύτη αλλά δεν με νοιάζει θέλω μόνο να βρω την υγεία μου. Πήγα το καλοκαίρι στον παθολόγο και μου βρήκαν φύσημα κάτι το οποίο δεν είχαν πιο πριν. Δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια, παίρνω συνέχεια χάπια αγωγές και με πιάνουν συνέχεια κρίσεις πανικού μετά απ’ όλο αυτό. Νιώθω μόνιμα ένα πλάκωμα και σκέφτομαι να κινηθώ και νομικά».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef 6 Spoiler: Οι πρώτες πληροφορίες για τον μεγάλο νικητή

Masterchef 6: Ο παίκτης που περνάει κατευθείαν στην τελική 4αδα

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.