«Φοβάμαι μήπως πάθω σαν τον πατέρα μου…» – Συγκινεί η εξομολόγηση του Βασίλειου Κωστέτσου

May 23, 2022


Το πρωί της Δευτέρας (23/5) μέσα από την εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα ο Βασίλειος Κωστέτσος ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, δεν δίστα…


Το πρωί της Δευτέρας (23/5) μέσα από την εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα ο Βασίλειος Κωστέτσος ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, δεν δίστασε να μιλήσει και για την δύσκολη περίοδο που αντιμετωπίζει καθώς πριν από λίγο καιρό έχασε την αγαπημένη του μητέρα.

Οι δηλώσεις του Βασίλειου Κωστέτσου

«Μετά από όλα αυτά που συνέβησαν στην προσωπική μου ζωή μου βγήκαν ψυχοσωματικά στην πορεία και προσπαθώ να τα καταπολεμήσω. Πριν από δύο μήνες ήμουν χάλια, τώρα είμαι καλύτερα.

Νομίζω ότι θα πάθω ό,τι και η μητέρα μου με το αυτοάνοσο, τρέχω συνέχεια σε γιατρούς. Έχω άγχος μην πάθω άνοια, όπως ο πατέρας μου.»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.