Ξανά εκτός Super Κατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Η ανακοίνωση της Καινούργιου

May 23, 2022


Ξανά χωρίς τον Ανδρέα Μικρούτσικο ξεκίνησε η εκπομπή Super Κατερίνα, με την Κατερίνα Καινούργιου να ανακοινώνει το πρωί της Δευτέρας (23/5), πως ο γνωστός παρουσιαστής αισθάνθηκε μία αδιαθεσία και χρε…


Ξανά χωρίς τον Ανδρέα Μικρούτσικο ξεκίνησε η εκπομπή Super Κατερίνα, με την Κατερίνα Καινούργιου να ανακοινώνει το πρωί της Δευτέρας (23/5), πως ο γνωστός παρουσιαστής αισθάνθηκε μία αδιαθεσία και χρειάστηκε να μείνει στο σπίτι του.

O Ανδρέας Μικρούτσικος έλειψε από την εκπομπή για κάποιες μέρες και μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο κατά την επιστροφή του, είχε ξεκαθαρίσει πως δεν είχε κάτι σοβαρό και πως επρόκειτο απλά για ένα κρύωμα (δείτε εδώ αναλυτικά τις δηλώσεις του).

Τι συμβαίνει με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου

Η νέα εβδομάδα ωστόσο τον βρήκε και πάλι σπίτι του, με την Κατερίνα Καινούργιου να καθησυχάζει τους τηλεθεατές και να ενημερώνει πως πρόκειται απλά για μία μικρή αδιαθεσία.

Η παρεξήγηση του Ανδρέα Μικρούτσικου με την Κατερίνα Καινούργιου

Την Τετάρτη 11/5 είδαμε το πάνελ του Super Κατερίνα να σχολιάζει για πολλή ώρα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης 10/5 στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2022. Πρώτον από όλους είδαμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο να σχολιάζει τις εμφανίσεις και κυρίως αν εμμένει σε αυτή της Ελλάδας.

Η αλήθεια είναι πως είχε αντίθετη με την κοινή γνώμη θέση, καθώς είδαμε τους χρήστες να είναι κατά ενθουσιασμένοι με την ερμηνεία της Αμάντα. Και εκεί λοιπόν που ο παρουσιαστής ήθελε να τεκμηριώσει την αρνητική του άποψη τον διέκοψαν και τότε πραγματικά ξεκίνησε ένας δίχως αύριο τσακωμός ανάμεσα σε εκείνον και την κεντρική παρουσιάστρια.

«Ζητώ συγγνώμη που έχω αιρετική άποψη και την καταθέτω εδώ στον άμβωνα των γνωμών. Μα είναι δυνατόν; Συγγνώμη που είμαι μουσικός, συγγνώμη που έχω πάει στην Eurovision. Θα σιωπήσω σε ένδειξη διαμαρτυρίας! Όχι, θα σιωπήσω, ευχαριστώ πάρα πολύ Κατερίνα.

Μάταια προσπαθούσε η Κατερίνα Καινούργιου να τον μεταπείσει. «Όχι, δεν θέλω εγώ τώρα! Μέχρι να μάθει το πάνελ ότι εδώ διαξηφίζονται απόψεις, αλλά να τις ακούμε. Δεν έχω ανάγκη το όχι. Είπα εγώ σε κανέναν την ώρα που μιλάει «Όχι, πάψε, σκάσε»; Ήρεμα λοιπόν! Ήρεμα! Ήρεμα! Γίνεται, όχι τώρα, γίνεται σταθερά. Ε όχι παιδιά! Ή βαβουριάζουμε όλοι ή δεν αφήνουμε άλλο λόγο», συνέχισε εκνευρισμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Θέλω να μου πεις την άποψή σου. Εγώ δεν είμαι η παρουσιάστρια;», ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε: «Από τα πεπραγμένα το ψάχνω αν είσαι παρουσιάστρια. Είσαι, αλλά από τα πεπραγμένα δεν ξέρω από πού πρέπει να ζητάω άδεια».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.