Στιγμή αμηχανίας στο X-Factor: Ο Στέλιος Ρόκκος φίλησε τον Ανδρέα Γεωργίου στο στόμα

May 23, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πρεμιέρα με special καλεσμένο τον Ηλία Ψινάκη έκανε σήμερα το X-Factor στο Mega με παρουσιαστή τον Ανδρέα Γεωργίου.

(adsbygoogle = w…




Πρεμιέρα με special καλεσμένο τον Ηλία Ψινάκη έκανε σήμερα το X-Factor στο Mega με παρουσιαστή τον Ανδρέα Γεωργίου.



Αν και τις προηγούμενες μέρες έγινε ντόρος για την αναμενόμενη εμφάνιση του Ηλία Ψινάκη, φαίνεται πως την παράσταση «έκλεψε» ο Στέλιος Ρόκκος. Συγκεκριμένα, στην έναρξη του show, ο Ανδρέας Γεωργίου ήρθε στη σκηνή και καλωσόρισε τους τηλεθεατές και κριτές.

X-Factor: Η στιγμή που ο Στέλιος Ρόκκος αιφνιδίασε τον Ανδρέα Γεωργίου

Ο ίδιος ανέφερε: «Καλησπέρα σας! Καλωσήρθατε στο μεγαλύτερο μουσικό σόου του πλανήτη! Καλωσήρθατε στο X Factor και στο live show το πρώτο! Μα τι απίστευτος παλμός είναι αυτός, τι ενέργεια είναι αυτή; Παιδιά σας χρειάζομαι απόψε για να εμψυχώσουμε τους παίκτες μας. Το πρώτο μας live δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει με καλύτερο τρόπο αφού η Μαρίζα Ρίζου και ο Χρήστος Μάστορας μαζί με τις ομάδες τους φρόντισαν να μας ξεσηκώσουν» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Γεωργίου και στη συνέχεια φώναξε τους τέσσερις κριτές του show Μαρίζα Ρίζου, Μιχάλη Κουινέλη, Χρήστο Μάστορα και Στέλιο Ρόκκο.



Ο τελευταίος όμως κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Ανδρέα Γεωργίου δίνoντάς του ένα πεταχτό φιλί στο στόμα. «Στέλιο, με φίλησες στο στόμα» είπε ο παρουσιαστής με τον τραγουδιστή να μη δίνει σημασία και να κατευθύνεται στη θέση του.

Δείτε το βίντεο:



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.