«Αλλά το σημαντικό με αυτό το τραγούδι …»: Ο Γιώργος Αρσενάκος αποκαλύπτει το άγνωστο περιστατικό με τον Βρεττό

May 23, 2022


Το βράδυ του Σαββάτου 21/5 στην εκπομπή Chart Show η Δέσποινα Βανδή (δείτε την εδώ με μαγιό στην παραλία) φιλοξένησε και πάλι εξέχοντες καλλιτέχνες. Συγκεκριμένα, παρουσίασε τη λίστα με τους 30 πιο επ…


Το βράδυ του Σαββάτου 21/5 στην εκπομπή Chart Show η Δέσποινα Βανδή (δείτε την εδώ με μαγιό στην παραλία) φιλοξένησε και πάλι εξέχοντες καλλιτέχνες. Συγκεκριμένα, παρουσίασε τη λίστα με τους 30 πιο επιτυχημένους άνδρες καλλιτέχνες της δεκαετίας 2011-2020 αυτή τη φορά. Ανάμεσά τους λοιπόν και ο Ηλίας Βρεττός. Ο αγαπημένος τραγουδιστής ερμήνευσε μερικές από τις μεγάλες του επιτυχίες.

Κάπου εκεί βρισκόταν και ο Γιώργος Αρσενάκος, ο οποίος είναι ο ένας από τους δύο experts που έχει στο πλευρό της η παρουσιάστρια σε κάθε εκπομπή (δείτε εδώ ποιος είναι ο άλλος). Ο CEO της Panik Records με την εμφάνιση του Βρεττού συγκινήθηκε. Αφορμή αποτέλεσε, όπως αποκάλυψε, το γεγονός πως του ήρθε στο νου ένα άσχημο περιστατικό κατά τη συνεργασία του με τον τραγουδιστή.

Η άγνωστη ιστορία μεταξύ Αρσενάκου και Βρεττού

«Το «Φώναξε με», ήταν ένα τραγούδι, το οποίο θέλαμε όλοι πάρα πολύ να βγει. Μας άρεσε πολύ και το τραγουδούσαμε. Δεν βγήκε τη στιγμή που είχαμε επιλέξει γιατί βγήκε ένα άλλο πιο «μαγαζάτο» τραγούδι. Μετά βγήκε το «Φώναξε με» και ο Ηλίας ταλαιπωρήθηκε πολύ, πήγε στα Γρεβενά, με -5 βαθμούς. Αλλά το σημαντικό με αυτό το τραγούδι είναι ότι με συγκινεί όταν το ακούω, γιατί θυμάμαι τον Ηλία στο νοσοκομείο μετά το τροχαίο που είχε… Πόση δύναμη ψυχής είχε εκείνη τη στιγμή και πόσο μπόρεσε να ξεπεράσει αυτό που συνέβη», είπε συγκινημένος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.