Μαζί πέρασαν την Κυριάκη η Καινούργιου και ο Κοκλώνης – Χαλαρά με κοκτέιλ δίπλα στην πισίνα

May 23, 2022


Η Κατερίνα Καινούργιου, απ’ ότι φαίνεται, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον ζεστό καιρό και έτσι κατηφόρισε από το Κολωνάκι, όπου μετακόμισε πρόσφατα (δείτε εδώ φωτογραφίες από το νέο της διαμέρισμα) προ…


Η Κατερίνα Καινούργιου, απ’ ότι φαίνεται, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον ζεστό καιρό και έτσι κατηφόρισε από το Κολωνάκι, όπου μετακόμισε πρόσφατα (δείτε εδώ φωτογραφίες από το νέο της διαμέρισμα) προς το σπίτι του κολλητού της, Νίκου Κοκλώνη στα Νότια προάστια(δείτε εδώ φωτογραφίες από την τριώροφη βίλα του).

Τόσο οι παρουσιάστρια όσο και ο ιδιοκτήτης της Barking Well Media είναι αρκετά ενεργοί στα social media και συνηθίζουν να δημοσιεύουν στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους. Έτσι και σήμερα, το μεσημέρι της Κυριακής 22/5 η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» ενημέρωσε τους followers της πως απολαμβάνει την πισίνα του φίλου της. Ο Νίκος Κοκλώνης ποζάρει με καλοκαιρινό πουκάμισο με φοίνικες και βερμούδα ξυπόλητος δίπλα στην πισίνα του, ενώ κρατάει κι ένα δροσερό κοκτέιλ.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου

κοκλώνης πισίνα

Πισίνα τεράστιων διαστάσεων στον κήπο έχει στο σπίτι του ο Κοκλώνης και αποφάσισε να απολαύσει μαζί του η παρουσιάστρια

Το είδαμε και χτες 21/5 σε ποστ του.

Ο Νίκος Κοκλώνης είναι ένα από τα πολύ δυνατά πρόσωπα του χώρου των Media, μιας και βλέπουμε την εταιρεία παραγωγής, που έχει να σαρώνει και να βγάζει καινούργια pojects στον αέρα. Ο επιτυχημένος παραγωγός και ιδιοκτήτης της Barking Well Media βρίσκει, όμως και χρόνο για να βοηθάει σε πολλά κοινωνικά ζητήματα, παρά το επιβαρυμένο του πρόγραμμα.

Μάλιστα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού του στα social media βλέπουμε να εκφράζει τη γνώμη του για διάφορα ζητήματα, όπως την πρόσφατη συγκινητική ανάρτησή του για τη γενοκτονία των Πόντων, αλλά όχι μόνο. Ο Νίκος Κοκλώνης είναι πολύ ενεργός στο Instagram και συχνά δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του.

Έτσι και χτες, που βρήκε λίγο χρόνο να ξεκλέψει από τις υποχρεώσεις του μας έδειξε πως εκμεταλλευόμενος το ζεστό καιρό, περνάει χαλαρές στιγμές στην πισίνα του σπιτιού του το πρωί του Σαββάτου 21/5.

«Δεν ονειρεύομαι, οραματίζομαι» έγραψε στη λεζάντα δίνοντας αφορμή για σχόλια και ερωτήσεις αν ετοιμάζει αυτό το διάστημα κάποια τηλεοπτική – και όχι μόνο – επιτυχία!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Τι ξεφτίλα! Συγγνώμη» – Τεράστια αμηχανία για την Καινούργιου στο Super Κατερίνα

Η επική σπόντα της Καινούργιου στην Ιωάννα Σαρρή για τον Σαμπάνη – «Είναι και για νύφη…»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.