Ιωάννα Τούνη: Καλημέρισε τους διαδικτυακούς της φίλους με μία φωτογραφία από την ώρα που θηλάζει

May 22, 2023


Η Ιωάννα Τούνη, όλο αυτό το διάστημα μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τον γιο της μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ιωάννα Τούνη από τότε που έφερε στη ζωή τον μονάκριβο γιο της. Η επιχειρηματίας και influencer, τον περασμένο Ιανουάριο έγινε για πρώτη φορά μαμά καθώς έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τονΔημήτρηΑλεξάνδρ…


Η Ιωάννα Τούνη, όλο αυτό το διάστημα μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τον γιο της μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ιωάννα Τούνη από τότε που έφερε στη ζωή τον μονάκριβο γιο της. Η επιχειρηματίας και influencer, τον περασμένο Ιανουάριο έγινε για πρώτη φορά μαμά καθώς έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τονΔημήτρηΑλεξάνδρου και εκ τότε η ζωή της έχει αλλάξει ριζικά.

Η Ιωάννα Τούνη, όλο αυτό το διάστημα μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τον γιο της μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

Έτσι και σήμερα (22/5) που θέλησε να πει τη δική της «καλημέρα» στους διαδικτυακούς της φίλους δημοσιεύοντας ένα βίντεο που θηλάζει τον γιο της στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες.

Σχετικές ειδήσεις

Ιωάννα Τούνη: «Καλημέρα νουνάκο, είσαι ένας μικρός ινφλουενσεράκος»

Ιωάννα Τούνη: «Δυστυχώς δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες, το τελευταίο διάστημα νιώθω πολύ κουρασμένη»

Ιωάννα Τούνη: Θηλάζει τον γιο της και το μοιράζεται στο Instagram – «Γουλίτσες παντού»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.