Μπέσσυ Αργυράκη: «Σκέφτομαι πόσο χρονών είμαι και τρελαίνομαι»

May 22, 2023


Η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε για τον επί 39 χρόνια σύζυγό της Λευτέρη Νικόλιζα, τα παιδιά της, την επιθυμία της να αποκτήσει εγγόνια, αλλά και την αντίδρασή της, όταν συζητά για την ηλικία της.Σε συνέντευξη που παραχώρησε η τραγουδίστρια στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», είπε αρχικά: «Εγώ έχω έναν εσωτερικό βρασμό και ψάχνομαι συνεχώς και δημιουργώ. Με το “Dancing with the Stars” και το &#…


Η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε για τον επί 39 χρόνια σύζυγό της Λευτέρη Νικόλιζα, τα παιδιά της, την επιθυμία της να αποκτήσει εγγόνια, αλλά και την αντίδρασή της, όταν συζητά για την ηλικία της.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η τραγουδίστρια στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», είπε αρχικά: «Εγώ έχω έναν εσωτερικό βρασμό και ψάχνομαι συνεχώς και δημιουργώ. Με το “Dancing with the Stars” και το “Just the 2 of US” είχα να κάνω πράγματα και ένα ενδιαφέρον».

Στην πορεία, αναφέρθηκε στην ηλικία της, λέγοντας: «Το μόνο που με τρομάζει είναι όταν σκέφτομαι, πόσο χρονών είμαι και τρελαίνομαι. Έχω δει που γράφουν για την ηλικία μου και λέω ότι είναι για μία άλλη».

Αναφορικά με την οικογένειά της, η Μπέσσυ Αργυράκη είπε: «Η κόρη μου μένει μονή της, ο γιος μου είναι στην Ελβετία και μένω με τον άντρα μου. Με τον άντρα μου είμαστε τόσο αγαπημένοι και τόσο ήρεμοι που δεν το βρίσκεις εύκολα. Έχω βρει έναν άνθρωπο, ο οποίος ήταν γεννημένος για οικογένεια άλλα και εγώ ήμουν τελικά. Έχουμε μία πολύ όμορφη γεμάτη νοιάξιμο συμβίωση και είναι πραγματικά έρωτας μετά από 39 χρονιά γάμου».

«Θα ήθελα ένα εγγονάκι άλλα δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα στη ζωή. Παλιά ήμουν πιο επιθετική και πιεστική με την κόρη μου και το γιο μου να κάνουν παιδιά» σχολίασε τέλος, η Μπέσσυ Αργυράκη.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.