«Έχω στήθη, έχω θηλές!»: Ξέσπασμα της Πάντμα Λάκσμι μετά τις επικρίσεις για τολμηρές φωτογραφίσεις της

May 22, 2023


Η Πάντμα Λάκσμι ξέσπασε μετά τις επικρίσεις για τις τολμηρές της εμφανίσεις. Η ινδικής καταγωγής ηθοποιός και πρώην μοντέλο παρουσιάζει σήμερα το TV σόου Top Chef.Δύο περίπου μήνες πριν είχε φωτογραφηθεί γuμνόστηθη, με τρολ να της επιτίθενται, ωστόσο η ίδια η 53χροονη σταρ του Top Chef λέει ότι νιώθει πιο άνετα στο σώμα της σήμερα από ό,τι στα 20 της.«Έχω στήθη, έχω θηλές!» τόνισε αποκλειστικά στο…


Η Πάντμα Λάκσμι ξέσπασε μετά τις επικρίσεις για τις τολμηρές της εμφανίσεις. Η ινδικής καταγωγής ηθοποιός και πρώην μοντέλο παρουσιάζει σήμερα το TV σόου Top Chef.

Δύο περίπου μήνες πριν είχε φωτογραφηθεί γuμνόστηθη, με τρολ να της επιτίθενται, ωστόσο η ίδια η 53χροονη σταρ του Top Chef λέει ότι νιώθει πιο άνετα στο σώμα της σήμερα από ό,τι στα 20 της.

«Έχω στήθη, έχω θηλές!» τόνισε αποκλειστικά στο Page Six, στο πλαίσιο του TIME 100 Gala την περασμένη εβδομάδα. «Το ίδιο και κάθε γυναίκα και άντρας στον πλανήτη» επισήμανε.

«Πιστεύω ότι θα έπρεπε απλώς να είμαστε λίγο πιο ώριμοι γι’ αυτό» συνέχισε, «και επίσης απλώς να αποδεχτούμε ότι το σώμα μιας γυναίκας είναι όμορφο και… όχι εντελώς τέλειο και φιλτραρισμένο και όλα αυτά».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η οικοδέσποινα του «Taste the Nation» έχει δεχθεί έντονες επικρίσεις στα social media για την ελαφρά ενδυμασία της στις κουζίνες ή τις τολμηρές τις φωτογραφήσεις.

«Πρώτα, όλα είναι ΑΝΕΚΔΟΤΟ. Και η κόρη μου δεν αισθάνεται άβολα με εμένα ή με τα στήθη μου ή με τις αναρτήσεις μου, ούτε διαβάζει αυτά τα σχόλια εκτός κι αν της δείξω εγώ επειδή δεν είναι στα social media». «Δεν είναι πραγματικά τόσο σοβαρό παιδιά», πρόσθεσε.

Πέρα από το περιστασιακό μίσος, η κριτής του Top Chef, (κλείνει τα 53 φέτος) είπε ότι αισθάνεται υπέροχα αυτή τη στιγμή.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.