Νικολέττα Ράλλη: «Δεν σταμάταγα να κλαίω όταν γέννησα – Θεέ μου βοήθεια, έλεγα»

May 21, 2023


«Δεν ήθελα να πάω στο σπίτι και φοβόμουν πάρα πολύ» – Για την άσχημη ψυχολογίκη κατάσταση στην οποία βρέθηκε μετά τη γέννα της μίλησε η Νικολέττα Ράλλη.Καλεσμένη στην εκπομπή Μαμα-δες στην ΕΡΤ2 βρέθηκε η Νικολέτα Ράλλη.Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια και ηθοποιός μίλησε για την περίοδο που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και για τις δυσκολίες που βίωσε με την ψυχολογία της.Πιο συγκεκριμένα, η Νικ…


«Δεν ήθελα να πάω στο σπίτι και φοβόμουν πάρα πολύ» – Για την άσχημη ψυχολογίκη κατάσταση στην οποία βρέθηκε μετά τη γέννα της μίλησε η Νικολέττα Ράλλη.

Καλεσμένη στην εκπομπή Μαμα-δες στην ΕΡΤ2 βρέθηκε η Νικολέτα Ράλλη.

Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια και ηθοποιός μίλησε για την περίοδο που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και για τις δυσκολίες που βίωσε με την ψυχολογία της.

Πιο συγκεκριμένα, η Νικολέτα Ράλλη δήλωσε πως «νομίζω πως το χειρότερο κομμάτι είναι η γέννα, το μαιευτήριο. Παιδιά, τι να σας πω; Μιλάμε για μια περίοδο που, εκτός του ότι επιτρεπόταν μόνο ένα άτομο, ήταν άγρια και μετά, που επίσης δεν ξέραμε τι είναι αυτό και που θα καταλήξει (σ.σ. κορονοϊός), δεν ήρθε και κανένας στο σπίτι για να δει το παιδί. Κανένας, τίποτα, ούτε βοήθεια επαγγελματική ούτε βοήθεια οικογενειακή. Τίποτα. Μετά το μαιευτήριο δεν πήγα στο σπίτι μου, δεν μπορούσα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.