«Πάγωσε» η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Είναι πολύ νωρίς να μου κάνεις αυτήν την ερώτηση»

May 21, 2023


Άβολα ένιωσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με ερώτηση δημοσιογράφουΣτην κάμερα του Open Weekend μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και αναφέρθηκε στην καθημερινότητά της έπειτα από τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα.Αρχικά μίλησε για την παρουσία της στην εκπομπή «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα: «Ήμουν καλεσμένη, περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Εντάξει, θα πω ότι ήταν πιο πολύ συνέντευξη αυτό το κάλεσμα. Εγώ δεν…


Άβολα ένιωσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με ερώτηση δημοσιογράφου

Στην κάμερα του Open Weekend μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και αναφέρθηκε στην καθημερινότητά της έπειτα από τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα.

Αρχικά μίλησε για την παρουσία της στην εκπομπή «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα: «Ήμουν καλεσμένη, περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Εντάξει, θα πω ότι ήταν πιο πολύ συνέντευξη αυτό το κάλεσμα. Εγώ δεν το είδα σαν δοκιμαστικό. Γενικά συμπαθώ πολύ τον Γιώργο και τον εκτιμώ. Θα ήθελα κάποια στιγμή να συνεργαστούμε, ανεξάρτητα από αυτήν την εκπομπή κι είμαι ανοιχτή σε οτιδήποτε προκύψει από εδώ και πέρα». είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ύστερα η γνωστή influencer ρωτήθηκε αν υπάρχει κάποιο νέο πρόσωπο στη ζωή της, ύστερα από τον χωρισμό της, με την ίδια να αιφνιδιάζεται και να απαντά: «Πω πω πω είναι πάρα πολύ νωρίς εννοείται κι είναι και πολύ νωρίς να μου κάνεις αυτήν την ερώτηση. Σίγουρα ποτέ δεν ξέρεις, αλλά είναι πολύ νωρίς. Προς το παρόν εγώ ασχολούμαι με τα επαγγελματικά μου. Πολλές φορές όταν είσαι σε μία σχέση, δίνεις παραπάνω χρόνο στην σχέση κι αφήνεις λίγο πίσω το επαγγελματικό κομμάτι, οπότε έχω κάνει focus στο μαγαζί μου, στα ρούχα, στα τηλεοπτικά. Δεν είμαστε τσακωμένοι με τον Στάθη. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Είναι ένας άνθρωπος που έχει υπάρξει στην ζωή μου πολύ έντονα, με πολύ έντονα συναισθήματα. Σε κάθε περίπτωση κρατώ μόνο τα καλά» είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.