Στηβ Κακέτσης: «Ξεκουράστηκε» – Τι είπε η Κατιάνα Μπαλανίκα για τον θάνατό του

May 21, 2023


«Ξεκουράστηκε! Απαλλάχθηκε από αυτή την ταλαιπωρία που υφίστατο γιατί υπέφερε πάρα πολύ», ανέφερε η Κατιάνα Μπαλανίκα για τον Στηβ ΚακέτσηΟ θάνατος του Στηβ Κακέτση, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 73 ετών. Ο Στηβ Κακέτσης αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα υγείας και το τελευταίο διάστημα η υγεία του είχε επιδεινωθεί από ένα σοβαρό εγκεφαλικό. Η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή τ…


«Ξεκουράστηκε! Απαλλάχθηκε από αυτή την ταλαιπωρία που υφίστατο γιατί υπέφερε πάρα πολύ», ανέφερε η Κατιάνα Μπαλανίκα για τον Στηβ Κακέτση

Ο θάνατος του Στηβ Κακέτση, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 73 ετών. Ο Στηβ Κακέτσης αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα υγείας και το τελευταίο διάστημα η υγεία του είχε επιδεινωθεί από ένα σοβαρό εγκεφαλικό.

Η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται» μοιράστηκε ένα απόσπασμα από τη φιλοξενία του στην εκπομπή «Η Γερμανού ξανάρχεται».

Τι είπε η Κατιάνα Μπαλανίκα για τον Στηβ Κακέτση

Μεταξύ άλλων, μετέφερε και λίγα λόγια από όσα της είπε η Κατιάνα Μπαλανίκα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν. «Ξεκουράστηκε! Απαλλάχθηκε από αυτή την ταλαιπωρία που υφίστατο γιατί υπέφερε πάρα πολύ», ανέφερε η Κατιάνα Μπαλανίκα για τον Στηβ Κακέτση, με τον οποίο υπήρξαν ζευγάρι, απέκτησαν έναν γιο και χώρισαν με την αγάπη τους όμως να παραμένει ανιδιοτελής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.