Γιάννης Μποσταντζόγλου για “Δύο Ξένους” – “Η Βανδή τότε ήταν σταρ, εμείς δεν ήμασταν σε αυτά τα επίπεδα”

May 20, 2023


Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου μίλησε στη στήλη «Viral ατάκα» της εκπομπής «[email protected]» και απάντησε για το ρόλο του στους Δύο Ξένους και τη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή.«Έχω κάνει πολλές δουλειές στην τηλεόραση. Δύο χαρακτηριστικές που θυμάμαι είναι ο Καραμάνος στους Δύο Ξένους και φώναζα “Σιδεράτο, το πουλί”.Η Δέσποινα ήταν πολύ φιλική στο γύρισμα. Τότε η Δέσποινα ήταν σταρ, εμείς δ…


Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου μίλησε στη στήλη «Viral ατάκα» της εκπομπής «[email protected]» και απάντησε για το ρόλο του στους Δύο Ξένους και τη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή.

«Έχω κάνει πολλές δουλειές στην τηλεόραση. Δύο χαρακτηριστικές που θυμάμαι είναι ο Καραμάνος στους Δύο Ξένους και φώναζα “Σιδεράτο, το πουλί”.

Η Δέσποινα ήταν πολύ φιλική στο γύρισμα. Τότε η Δέσποινα ήταν σταρ, εμείς δεν ήμασταν σε αυτά τα επίπεδα. Ήταν πολύ αντισυμβατική, αντιβεντέτα. Ήταν πάρα πολύ συμπαθητική η συνεύρεσή μας», είπε αρχικά ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Για το ρόλο του Ιταλού μαφιόζου στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», ο Γιάννης Μποσταντζόγλου απάντησε: «Γελάγαμε πολύ στο γύρισμα. Τότε, με το «mamma» είχε πάρα πολύ πλάκα. Ακόμα με σταματάνε στο δρόμο και με αποκαλούν Νίνο».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.