Δήμητρα Σιγάλα – Πέτυχε τον Λεβεντογιάννη έξω και τον έκανε δώρο στις φαν του (Βίντεο)

May 19, 2023


Το καλύτερο δώρο έκανε στις θηλυκές followers η Δήμητρα Σιγάλα. Η ηθοποιός χτες το βράδυ ενώ  έφτανε στο σπίτι της, είδε τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη να κάνει γύρισμα για τους «Παγιδευμένους»!Μάλιστα μόλις τον είδε έγραψε «Κορίτσια μου τι να λέμε, αν αυτό δεν είναι τύχη, τότε  τι;»Πάτα ΕΔΩ για να δεις το βίντεο…


Το καλύτερο δώρο έκανε στις θηλυκές followers η Δήμητρα Σιγάλα. Η ηθοποιός χτες το βράδυ ενώ  έφτανε στο σπίτι της, είδε τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη να κάνει γύρισμα για τους «Παγιδευμένους»!

  • Αμέσως άνοιξε το κινητό της και τράβηξε βίντεο και φωτογραφίες τις οποίες ανέβασε ενώ ενημέρωσε πως κάθε φορά που θα τον βλέπει έξω από το σπίτι της θα ενημερώνει τις θαυμάστριες του.

Μάλιστα μόλις τον είδε έγραψε «Κορίτσια μου τι να λέμε, αν αυτό δεν είναι τύχη, τότε  τι;»

Πάτα ΕΔΩ για να δεις το βίντεο…

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.