Το ψεύτικο γέλιο της Κορινθίου και τα “καντήλια” απο μέσα της…

May 19, 2023


Πριν από λίγες ημέρες η Παναγιώταρου είχε κάνει live δοκιμαστικό στον αέρα της εκπομπής του Λιάγκα. Η αποτυχία όμως αυτού του δοκιμαστικού ήταν εμφανής και δεν έδωσε πολλά περιθώρια διαπραγμάτευσης για μελλοντική συνεργασία στην εκπομπή! (Πάτα ΕΔΩ για να δεις περισσότερα)Το βλέμμα της Κορινθίου είναι όλα τα λεφτά, καθώς φαίνεται ξεκάθαρα να έχει έρθει σε αμηχανία…Και παρότι πολύ καλή ηθοποιός το &…


Πριν από λίγες ημέρες η Παναγιώταρου είχε κάνει live δοκιμαστικό στον αέρα της εκπομπής του Λιάγκα. Η αποτυχία όμως αυτού του δοκιμαστικού ήταν εμφανής και δεν έδωσε πολλά περιθώρια διαπραγμάτευσης για μελλοντική συνεργασία στην εκπομπή! (Πάτα ΕΔΩ για να δεις περισσότερα)

  • Παρακάτω βλέπουμε μία φωτογραφία ενδεικτική του κλίματος πίσω απο τις κάμερες με την Μαρία Κορινθίου και την Παναγιώταρου.

Το βλέμμα της Κορινθίου είναι όλα τα λεφτά, καθώς φαίνεται ξεκάθαρα να έχει έρθει σε αμηχανία…Και παρότι πολύ καλή ηθοποιός το “γελάκι” δεν βγήκε όπως έπρεπε. Και πως να γίνει όταν “βράζει εδώ και καιρό μέσα της” με την συμπεριφορά κάποιων απέναντί της. 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.