Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Θαυμάστριες του στέλνουν γράμματα στη φυλακή

May 19, 2022


Γράμματα από θαυμάστριές του δέχεται στη φυλακή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αλλά δεν μπορεί να τα παραλάβει και να τα διαβάσει καθώς ο νόμος δεν του το επιτρέπει.Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το πρωί της Τρίτ…


Γράμματα από θαυμάστριές του δέχεται στη φυλακή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αλλά δεν μπορεί να τα παραλάβει και να τα διαβάσει καθώς ο νόμος δεν του το επιτρέπει.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το πρωί της Τρίτης (17/5) η εκπομπή του ANT1 «Το Πρωινό» ο πιλότος φέρεται να έχει αρχίσει να σκέφτεται το ενδεχόμενο να κάνει τη ζωή του ταινία. Ήδη ενδιαφέρον έχουν δηλώσει τρεις εταιρείες και ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου τους είχε ζητήσει να επικοινωνήσουν εκ νέου μαζί του μετά τη δίκη.

Ο δολοφόνος της συζύγου του Καρολάιν αν και δηλώνει συντετριμμένος στη φυλακή κατά τις ίδιες πληροφορίες φαίνεται πολύ ψύχραιμος καθώς είχε μελετήσει όλα τα δεδομένα για τη δίκη.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αναμένει το Εφετείο το οποίο υπολογίζει πως θα πραγματοποιηθεί μετά από έναν περίπου χρόνο ενώ ανησυχεί πολύ για τη Λυδία καθώς έχει ενημερωθεί για τα όσα έχουν ακουστεί για αλλαγή του ονόματός της αλλά και το ενδεχόμενο να φύγει για τις Φιλιππίνες μαζί με τους γονείς της Καρολάιν.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του diaforetiko.gr στο Google News

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.