Γιαννακόπουλος: «Aν γινόμουν πρωθυπουργός θα έβγαζα την Ελλάδα από την Ευρώπη»

May 19, 2022


Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός απαντάει σε «καuτά» ερωτήματα των ακόλουθών του και παραδέχεται ότι εάν δεν ήταν πατέρας θα είχε ήδη θέσ…


Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός απαντάει σε «καuτά» ερωτήματα των ακόλουθών του και παραδέχεται ότι εάν δεν ήταν πατέρας θα είχε ήδη θέσει πολιτική υποψηφιότητα.

Μετά την ανακοίνωση της φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ ότι θα αναλάβει την αναδάσωση στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, ο ιδιοκτήτης της, Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει στραφεί πολλές φορές κατά της κυβέρνησης και των χειρισμών της που οδήγησαν τη χώρα σε αδιέξοδο.

Απαντώντας σε ερωτήματα των πολιτών για το εάν θα έβαζε υποψηφιότητα ως πρωθυπουργός, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε ότι εάν δεν είχε παιδιά, θα το είχε ήδη κάνει.

Μάλιστα, απαντώντας σε άλλη ερώτηση για τις κινήσεις που θα ακολουθούσε εάν αναλάμβανε την πρωθυπουργία της Ελλάδας, ο κ. Γιαννακόπουλος απαντάει ότι θα έβγαζε τη χώρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα εστίαζε στην παραγωγική ανασυγκρότηση αλλά και το μάθημα των αρχαίων στα σχολεία. 

Σε ερώτηση των ακόλουθών του, «γιατί οι κυβερνώντες θέλουν να διαλύσουν την οικογένεια και τα ελληνικά πιστεύω» ο Γιαννακόπουλος απάντησε: «Δεν είναι θέλω των κυβερνώντων πάει πολύ πιο βαθιά. Διότι μόνο η Ελλάδα και ο Ελληνισμός τους φοβίζει». 

Αναφορικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, ο ίδιος σχολιάζει με κυνισμό τα χειροκροτήματα στους υγειονομικούς, ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν θα υποχρεώσει κανέναν υπάλληλο του να εμβολιαστεί χωρίς να το θέλει.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του diaforetiko.gr στο Google News

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.