Το ανακοίνωσε η Έλενα Παπαρίζου: Η φωτογραφία στο Instagram που τους έκανε όλους χαρούμενους

May 19, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

H Έλενα Παπαρίζου είναι πιο ανανεωμένη και πιο ευτυχισμένη από ποτέ, καθώς το φετινό καλοκαίρι επιστρέφει δυναμικά, μέσα από μία σειρά συναυλιών…




H Έλενα Παπαρίζου είναι πιο ανανεωμένη και πιο ευτυχισμένη από ποτέ, καθώς το φετινό καλοκαίρι επιστρέφει δυναμικά, μέσα από μία σειρά συναυλιών.



Συγκεκριμένα η γνωστή τραγουδίστρια όπως έχει ανακοινώσει μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θα πραγματοποιήσει τέσσερις συναυλίες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ηράκλειο. Μέσα από ένα story που έκανε, ενημέρωσε για άλλη μία φορά τους φαν της για τις ημερομηνίες, αλλά και από που θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους.

Μάλιστα, στη σχετική φωτογραφία βλέπουμε και ένα στιγμιότυπο από παλαιότερη συναυλία της Έλενα Παπαρίζου. Να αναφέρουμε πως οι προγραμματισμένες συναυλίες είναι οι εξής:





Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.