Ειρήνη Σκλήβα: Πως είναι και τι κάνει 26 χρόνια μετά τη στέψη, το διαζύγιο, το σπίτι που εγκατέλειψε και η νέα σχέση

May 19, 2022


Ειρήνη Σκλήβα: Πως είναι και τι κάνει 26 χρόνια μετά τη στέψη, το διαζύγιο, το σπίτι που εγκατέλειψε και η νέα σχέση




H Ειρήνη Σκλήβα ήταν μόλις δεκαοκτώ ετών όταν στέφθηκε Μις Κόσμος στα καλλιστεία, στο Μπανγκαλόρ της Ινδίας στις 23 Νοεμβρίου του 1996.



Η τότε 18χρονη καλλονή κατάφερε να κάνει ολόκληρο τον κόσμο να μάθει το όνομά της και να θαυμάσει την ομορφιά της. 26 χρόνια αργότερα συνεχίζει να παραμένει μία πανέμορφη γυναίκα.

Μετά τον θρίαμβό της στην Ινδία ακολούθησε καριέρα στην τηλεόραση και το μόντελινγκ. Το πρόσωπό της εμφανίστηκε στα εξώφυλλα πολλών περιοδικών. Παράλληλα, συμμετείχε σε επιδείξεις μόδας στην Αθήνα, το Μιλάνο και το Μόναχο.

Έξι χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία της, η Σκλήβα παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Νίκο Χυδήρογλου. Οι δυο τους απέκτησαν μία κόρη, τη Μαριτίνα, η οποία είναι πλέον δεκαοκτώ ετών. Εκείνη, αποφάσισε να εγκαταλείψει το μόντελινγκ προκειμένου να αφιερωθεί στην οικογένειά της.

Ειρήνη Σκλήβα: Το ψυχοφθόρο διαζύγιο κι ο νέος έρωτας με επιχειρηματία

Ωστόσο, ο γάμος με τον Χυδήρογλου ολοκλήρωσε τον κύκλο του το 2017. Το διαζύγιο, όμως, δεν ήταν βελούδινο. Οι δυο άλλοτε ερωτευμένοι οδηγήθηκαν στα δικαστήρια. Η Σκλήβα έχασε τα ασφαλιστικά μέτρα και υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει το σπίτι στη Βούλα όπου διέμενε η οικογένεια. Έλαβε 3.000 ευρώ για το ενοίκιο από τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος εν συνεχεία πούλησε το ακίνητο.

Η σκληρή αντιπαράθεση με τον Χυδήρογλου κατέβαλε ψυχολογικά τη Σκλήβα έτσι, το τελευταίο διάστημα πραγματοποίησε πολύ λίγες κοσμικές εμφανίσεις. Η 44χρονη καλλονή όμως, τα τελευταία τρία χρόνια έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», η Ελληνίδα που κατέκτησε το 1996 τον τίτλο της ωραιότερης γυναίκας του κόσμου, έπειτα από το διαζύγιό της από τον Νίκο Χυδήρογλου, είναι πάλι πολύ ευτυχισμένη.



Ο άνδρας που κατάφερε να κερδίσει την καρδιά της Ειρήνης Σκλήβα, λέγεται Τζορτζ Σαμάχα, είναι 58 χρόνων, έλκει την καταγωγή του από τον Λίβανο και ασχολείται με τις επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα, δραστηριοποιείται στον χώρο του leasing πολυτελών αυτοκινήτων και του real estate, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Ειρήνη Σκλήβα και ο Τζορτζ Σαμάχα γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2019 και έκαναν σχέση σχεδόν αμέσως και εκείνη δεν άργησε να τον συστήσει στους δικούς της ανθρώπους.

Το ζευγάρι αποφεύγει όσο μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας και δεν κάνει καθόλου κοσμικές εξόδους.

Παράλληλα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι έτοιμη να επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Όχι όμως μέσω του μόντελινγκ, όπως πολλοί θα περίμεναν. Η Σκλήβα θα ήθελε να ασχοληθεί κυρίως με την τηλεόραση.

Θυμηθείτε την τελετή στην οποία βραβεύτηκε:



Δείτε πως είναι σήμερα η πρώην Μις Κόσμος:



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.