Συγκλονίζει η Άννα Αδριανού: «Ο πατέρας μου πέθανε στα χέρια μου, δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω»

May 19, 2022


Συγκλονίζει η Άννα Αδριανού: «Ο πατέρας μου πέθανε στα χέρια μου, δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω»




Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ έδωσε σήμερα η ηθοποιός Άννα Αδριανού που αναφέρθηκε σε πολύ προσωπικές της στιγμές.



Η Άννα Αδριανού «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε για τον αδερφό της που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 18 ετών από ατύχημα με την μηχανή αλλά και για τον πατέρα της.

Η Άννα Αδριανού βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής, Στούντιο 4 και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον αδικοχαμένο αδερφό της αλλά και στον θάνατο του πατέρας της που την συγκλόνισε.

«Ο αδερφός μου ήταν από τον πατέρα μου. Τον χάσαμε στα 18 από ατύχημα με την μηχανή», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.



Σε ερώτηση για το αν το ξεπέρασε ποτέ ο πατέρας της, η Άννα Ανδριανού είπε: «Το καταπληκτικό με τον πατέρα μου ήταν ότι το πρώτο πράγμα που μου είπε όταν πηγαίναμε μαζί στην κηδεία ήταν ότι ‘’κοίτα να δεις, εγώ είμαι ένας πάρα πολύ τυχερός άνθρωπος γιατί εφόσον έχασα ένα παιδί και αν έπρεπε να χάσω ένα παιδί ήταν αυτό με το οποίο είχα μικρότερη επαφή’’, δεν το πίστευε αλλά με έκανε να το πιστέψω».

Όσο για τον θάνατό του, ανέφερε: «Με τον πατέρα μου είχαμε μια ιδανική σχέση. Ιδανική σχέση είναι να σε αγαπάει γι’ αυτό που είσαι, να σε αποδέχεται γι’ αυτό που είσαι, αλλά χωρίς να μπλέκει τις προσωπικές του επιθυμίες για το τι θέλει να είσαι. Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος που ποτέ δεν με έχει κρίνει, πάντα ήταν πολύ στοργικός και εκεί όταν τον χρειαζόμουν. Εγώ έζησα μαζί του μέχρι το τέλος του, στα χέρια μου πέθανε. Δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω, με πονάει».



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.