«Δεν έχουμε πια επαφές, η κοπέλα έχει προχωρήσει» – Η κόρη του Ψάλτη αποκαλύπτει για την τελευταία σύζυγο του πατέρα της

May 19, 2022


Αναβρασμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες μετά την είδηση της εκταφής του Στάθη Ψάλτη, γεγονός που η κόρη του έμαθε μέσα από τα social media, και δεν ενημερώθηκε εκείνη πρώτη όπως έπρεπε. Το μεσημέρι τ…


Αναβρασμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες μετά την είδηση της εκταφής του Στάθη Ψάλτη, γεγονός που η κόρη του έμαθε μέσα από τα social media, και δεν ενημερώθηκε εκείνη πρώτη όπως έπρεπε. Το μεσημέρι της Τετάρτης 18/5 λοιπόν, μίλησε η Μαρία Μπάρκουλη στη Μάρτζυ Λαζάρου και την εκπομπή Love it για τα όσα συνέβησαν αλλά και για τις σχέσεις που διατηρεί με την τελευταία σύζυγό του.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Μπάρκουλη

«Ενημερώθηκα για το θέμα του πατέρα μου μέσα από το facebook τυχαία. Είδα την ανάρτηση της Μαίρης Μπάρκουλη και ξαφνιάστηκα. Δεν με ενημέρωσε ποτέ κανένας γι’ αυτό το θέμα. Έχω κάνει ήδη κάποιες κινήσεις. Είμαστε σε επικοινωνία με τον Πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα ώστε να πάρουμε τα οστά του πατέρα μου και να τα μεταφέρουμε στο Α’ Νεκροταφείο.

Μου κάνει εντύπωση που λένε ότι δεν βρήκαν κάποιον από την οικογένειά του. Αν επικοινώνησαν με τη Χριστίνα Ψάλτη αυτό δεν το γνωρίζω, γιατί από τότε που έφυγε ο μπαμπάς μου από τη ζωή, δεν έχουμε επαφές. Η κοπέλα έχει προχωρήσει τη ζωή της και είναι λογικό, εμάς μας συνέδεε ο μπαμπάς μου πλέον δεν υπάρχει» δήλωσε η Μαρία Μπάρκουλη για την εκταφή του πατέρα της και τη Χριστίνα Ψάλτη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.