Με boho look στο κέντρο της Αθήνας – Η Οικονομάκου ξέκλεψε λίγο χρόνο από το πιεσμένο πρόγραμμά της

May 19, 2022


Η Αθηνά Οικονομάκου όπου και να τη εντοπίσει ο φακός θα είναι πάντα κομψή και προσεγμένη, μιας η ενασχόληση της με τα ρούχα και τα κοσμήματα επαγγελματικά, την καθιστούν πάντα καλοντυμένη. Σίγουρα ο ε…


Η Αθηνά Οικονομάκου όπου και να τη εντοπίσει ο φακός θα είναι πάντα κομψή και προσεγμένη, μιας η ενασχόληση της με τα ρούχα και τα κοσμήματα επαγγελματικά, την καθιστούν πάντα καλοντυμένη. Σίγουρα ο ελεύθερος της χρόνος δεν είναι πολύς, ωστόσο όπως έχει αποκαλύψει πάντα θα βρει έστω και πέντε λεπτά για κυκλοφορεί όπως τη βλέπουμε.

Την Τρίτη 17/5 ο φακός την απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας, με ένα super boho outfit και πραγματικά όσοι περνούσαν από δίπλα της την παρατηρούσαν. Είναι αλήθεια και αυτό φάνηκε πως τα πιο ήπια και γήινα χρώματα είναι αυτά, που της ταιριάζουν περισσότερο.

Το boho look της Αθηνάς Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου

Θα γίνει για τρίτη φορά πατέρας ο Φίλιππος Μιχόπουλος; – Η αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου

Συνέντευξη στη «Real Life» παραχώρησε η Αθηνά Οικονομάκου η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή ενώ από την άλλη δεν δίστασε να αναφερθεί και για τον αγαπημένο της, Φίλιππο Μιχόπουλο με τα πιο τρυφερά λόγια (δείτε επίσης εδώ την πραγματική διαφορά ηλικίας που έχουν).

Ο Φίλιππος (Μιχόπουλος) είναι ο ιδανικός σύζυγός με τα δικά σου μάτια;

Δεν ξέρω για τον καθένα ποιο είναι το ιδανικό, αλλά εμένα με καλύπτει ο Φίλιππος σε όλα. Έχει αυτό το χαμόγελο και τη θετική διάθεση που τους κερδίζει όλους. Είναι πολύ αγνή ψυχή, πολύ αγνός άνθρωπος, αισθάνομαι σιγουριά πλάι του. Νομίζω ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην αγαπάει τον Φίλιππο.

Είναι αδιανόητο αυτό (γέλια)! Έχει μια εσωτερική ηρεμία, παρόλο που δεν είναι πάντα ήρεμος, ξέρει πώς να κρατά τις ισορροπίες, έχει μία σταθερότητα και αυτό μου εμπνέει ασφάλεια δίπλα του.

Ένα από τα μυστικά μίας όμορφης σχέσης, ποιο είναι;

Η ειλικρίνεια, η επικοινωνία και ο σεβασμός…

Σκέφτεστε να κάνετε ένα τρίτο παιδί;

Δεν λέω τίποτα, ο χρόνος θα δείξει για ένα τρίτο παιδί. Ποτέ δεν λέω «ποτέ» και δεν αποκλείω τίποτα. Ούτε αρνητική είμαι, ούτε θετική. Το αφήνουμε και όπως μας τα φέρει η ζωή. Ολοκληρωμένη νιώθω ήδη. Δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι, δεν είναι όμως και κάτι που το αποκλείω.

Πότε σχεδιάζετε τη βάφτιση της κόρης σας;

Τη βάφτιση της Σιέννας τη σχεδιάζουμε μέσα στο καλοκαίρι. Δεν το έχουμε όμως οργανώσει ακόμη, είμαστε στη φάση της αναζήτησης. Δεν ξέρουμε εάν θα γίνει στη Σαντορίνη, σίγουρα όμως θα γίνει το καλοκαίρι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σε ήπιους τόνους – Φωτογραφίες από την ονειρική κρεβατοκάμαρα της Οικονομάκου

Πόσο κοστίζει μια βραδιά στο 5αστερο ξενοδοχείο της Οικονομάκου και του Μιχόπουλου στην Σαντορίνη

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.