Τόλμησε την αλλαγή – Η Άννα Μαρία παραμένει κούκλα και μετά το κόψιμο των μαλλιών της

May 19, 2022


Την Άννα Μαρία Ηλιάδου τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Gntm, από όπου και αναδείχθηκε εν τέλει νικήτρια. Το μοντέλο είναι κατά κοινή ομολογία όμορφη και ο χώρος του μόντελινγκ έχει ανοίξει …


Την Άννα Μαρία Ηλιάδου τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Gntm, από όπου και αναδείχθηκε εν τέλει νικήτρια. Το μοντέλο είναι κατά κοινή ομολογία όμορφη και ο χώρος του μόντελινγκ έχει ανοίξει για εκείνη για τα καλά. Μιας και η εικόνα της είναι εργαλείο της δουλειάς της τη βλέπουμε να προσέχει πάντα την εμφάνιση της και να τολμάει αλλαγές.

Το τελευταίο κούρεμα, που έκανε στα μαλλιά της, της πάει πραγματικά πολύ και όσο και να μην της φαινόταν τελικά το είχε ανάγκη. Αφού λοιπόν, ανανεώθηκε απλά και γρήγορα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μας δείχνει τα look με τα νέα της μαλλιά.

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου τόλμησε μια αλλαγή στα μαλλιά της

Που βρίσκεται η Άννα Μαρία μετά το Gntm

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τη μέρα που η Άννα Μαρία Ηλιάδου αναδείχθηκε νικήτρια του δεύτερου κύκλου του GNTM. Αυτός ήταν ίσως ο πιο αμφιλεγόμενος τελικός του ριάλιτι μοντέλων καθώς το έπαθλο “έσπασε” στα δύο και η Άννα Μαρία μοιράστηκε τη νίκη της, με την Survivor, πλέον, Κάτια Ταραμπάνκο.

Η Άννα Μαρία βρισκόταν για αρκετό καιρό στην επικαιρότητα μετά τη νίκη της στο ριάλιτι μοντέλων ενώ από την πρώτη μέρα ξεκίνησε να εργάζεται στον χώρο του μόντελινγκ. Μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να κάνει μερικές μεγάλες συνεργασίες και να ξεχωρίσει με τον δικό της τρόπο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.