«Κάθε φορά που ανεβαίνω στη σκηνή νιώθω…» – Η Αιμιλία Υψηλάντη σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη

May 19, 2022


Το μεσημέρι της Τετάρτης 28/5 συνέντευξη στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» και τη Νάντια Ρηγάτου έδωσε η Αιμιλία Υψηλάντη. Η κορυφαία γνωστή ηθοποιός του ελληνικού θεάτρου, που είχε μιλήσει κα…


Το μεσημέρι της Τετάρτης 28/5 συνέντευξη στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» και τη Νάντια Ρηγάτου έδωσε η Αιμιλία Υψηλάντη. Η κορυφαία γνωστή ηθοποιός του ελληνικού θεάτρου, που είχε μιλήσει και για τον Γιώργο Κιμούλη πρόσφατα, μίλησε μεταξύ άλλων, για την παράσταση «Η κυρία Κλάιν», στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και για τους Βουτσά και Κούρκουλο.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Αιμιλίας Υψηλάντη

«Κάθε φορά που ανεβαίνω στη σκηνή νιώθω σαν ανήμπορη. Είναι στη σκληρότητα του επαγγέλματος να παίζεις όταν έχεις χάσει δικό σου άνθρωπο. Όταν κάποιος ηθοποιός ανεβαίνει σε μηχανάκι λέω ότι “δεν επιτρέπεται”. Δεν έχουμε έναν Χορν και μια Λαμπέτη, σήμερα παίζουμε όλοι το ίδιο.

Ο Βουτσάς μού είχε πει ότι είχε μελετήσει όλους τους μεγάλους κωμικούς. Ο Νίκος Κούρκουλος παρακολουθούσε τους μεγάλους ηθοποιούς όταν παίζανε», είπε αρχικά η Αιμιλία Υψηλάντη.

Η Αιμιλία Υψηλάντη είπε στη συνέχεια: «Ένιωθα ότι είχα ένα πρόσωπο που “περνούσε”. Μια εβδομάδα αφού γέννησα έβαλα ένα φουστάνι και κάποιος μού σφύριξε με θαυμασμό. Μου έδωσε τη μεγαλύτερη χαρά».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.