«Ο Σάκης είναι χειρότερος… δεν είναι ότι βοηθάει» – Κόλαφος η Χριστίνα Μπόμπα για τον ρόλο της ως μητέρα

May 19, 2022


Την Τετάρτη 18/5 η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε φιλοξενούμενη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι» και έδωσε μια συνέντευξη από καρδιάς για τον νέο ρόλο της ως μητέρα. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως…


Την Τετάρτη 18/5 η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε φιλοξενούμενη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι» και έδωσε μια συνέντευξη από καρδιάς για τον νέο ρόλο της ως μητέρα. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως η influencer έχει δεχτεί πολλές φορές κριτική για τον τρόπο που μεγαλώνει τα δίδυμά της.

Πώς είναι η Χριστίνα Μπόμπα ως μαμά;

«Όταν πάρουν το κινητό μου αρχίζουν και σκρολάρουν, οι δίδυμες κάνουν πράγματα τα οποία δεν πιστεύω… Κάθε μέρα κάνουν κάτι καινούργιο. Ο Σάκης είναι χειρότερος από μένα, αν εγώ είμαι χαζομαμά, ο Σάκης το έχει τερματίσει», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν είναι ότι ο Σάκης βοηθάει, είναι τα παιδιά μας και μοιραζόμαστε τα πάντα. Με τον Σάκη ήμασταν ομάδα από την πρώτη μέρα, όταν ήρθαν τα μωρά απευθείας είδαμε τι πρέπει να κάνει ο καθένας. Ο καθένας έπρεπε να σκέφτεται τον άλλον».

Ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε: «Ήθελα να κάνω παιδιά, αλλά δεν το είχα προγραμματίσει πως θα το κάνω σε συγκεκριμένη ηλικία. Όταν γνώρισα τον Σάκη άρχισα να το σκέφτομαι πιο σοβαρά», αποκάλυψε.

Οι νέες φωτογραφίες της Χριστίνας Μπόμπα με τις κορούλες της

Η Χριστίνα Μπόμπα, παρά το γεγονός ότι έγινε μανούλα και πλέον έχει ακόμα πιο φορτωμένο πρόγραμμα, καταφέρνει να παραμένει αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media και να δημοσιεύει πολύ όμορφες φωτογραφίες που ποζάρουν με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη συνήθως αλλά και με τις κόρες τους.

Η γνωστή influencer είναι από εκείνες τις γυναίκες παράδειγμα, που αποδεικνύουν πως μια γυναίκα που γίνεται μανούλα δεν παύει να έχει ζωή με ένα σωστό προγραμματισμό. Τα δίδυμα, που έφερε στη ζωή το καλοκαίρι του 2021 έχουν αλλάξει απίστευτα τη ζωή εκείνης και του Σάκη Τανιμανίδη μόνο προς το καλύτερο. Η ίδια βέβαια δεν παύει να ταξιδεύει, κάτι που αγαπά πολύ, όπως είδαμε πρόσφατα στιγμιότυπα στο Instagram από το τελευταίο της ταξίδι στο Λονδίνο.

Η Χριστίνα Μπόμπα άφησε για λίγο μόνους τους τον μπαμπά Σάκη Τανιμανίδη με τις κόρες τους – Αριάνα και Φιλίππα αλλά γρήγορα επέστρεψε κοντά τους. Μάλιστα, μοιράστηκε και δύο στιγμιότυπα με τους ακολούθους της στο Instagram από τα πρωινά παιχνίδια με την Αριάνα και την Φιλίππα.

παιχνιδια με τις κορες της

παιχνιδια με τις κορες της

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

“Λιώνει” στο πλευρό του Σάκη Τανιμανίδη η Χριστίνα Μπόμπα – Η τρυφερή εξομολόγηση στα social

Η Χριστίνα Μπόμπα το “έριξε” στον χορό αγκαλιά με την κόρη της – Το τρυφερό βίντεο στα social media

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.