Ο Αλέξανδρος Καλπακίδης αποκαλύπτει πρώτη φορά για την “χυλόπιτα” στην σύζυγό του – «Μου είχε κάνει πρόταση γάμου»

May 19, 2022


Το μεσημέρι της Τετάρτης (18/5) ο Αλέξανδρος Καλπακίδης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Κυψέλη» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλ…


Το μεσημέρι της Τετάρτης (18/5) ο Αλέξανδρος Καλπακίδης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Κυψέλη» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή αλλά και για τον γάμο του καθώς δεν είχε σκοπό να παντρευτεί.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν είχα σκοπό στην ζωή μου να παντρευτώ, ούτε είχε σκοπό η γυναίκα μου να παντρευτεί. Ήμασταν πολλά χρόνια μαζί, αγαπάγαμε ο ένας τον άλλον, αυτό. Και μια μέρα μου λέει ο παιδικός μου φίλος από την Καβάλα ότι με θέλει ως κουμπάρο μαζί με την γυναίκα μου.

Και επειδή οι γονείς μένουν απάνω και δεν μπορούν να μετακινηθούν εύκολα είπα στην ίδια αν είναι να παντρευτούμε κι εμείς μιας και ανεβαίνουμε.» Μεταξύ άλλων τόνισε λίγο αργότερα χαρακτηριστικά: «Μου είχε κάνει πρόταση γάμου η γυναίκα μου και της είπα “Άστο μωρέ, το βλέπουμε αργότερο”».

Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Καλπακίδη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.