Συγκλονίζει η Άννα Ανδριανού – «Ο πατέρας μου πέθανε στα χέρια μου»

May 19, 2022


Η Άννα Ανδριανού βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα της Τετάρτης (18/5) στην εκπομπή «Στούντιο 4» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός “άνοιξε” την καρδιά της και μίλησε γ…


Η Άννα Ανδριανού βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα της Τετάρτης (18/5) στην εκπομπή «Στούντιο 4» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός “άνοιξε” την καρδιά της και μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και για την απώλεια του πατέρα της που την “στιγμάτισε”. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει και για τον “χαμό” του αδερφού της.

Οι δηλώσεις της Άννας Ανδριανού

«Με τον πατέρα μου είχαμε μια ιδανική σχέση. Ιδανική σχέση είναι να σε αγαπάει γι’ αυτό που είσαι, να σε αποδέχεται γι’ αυτό που είσαι, αλλά χωρίς να μπλέκει τις προσωπικές του επιθυμίες για το τι θέλει να είσαι.

Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος που ποτέ δεν με έχει κρίνει, πάντα ήταν πολύ στοργικός και εκεί όταν τον χρειαζόμουν».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.