One: Δύσκολες ώρες για τραγουδιστή του συγκροτήματος – Η ανάρτησή του

May 18, 2023


Στο πένθος βυθίστηκε μέλος του συγκροτήματος «One».Δύσκολες ώρες περνάει ένα από τα μέλη του συγκροτήματος «One», καθώς ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός τον βύθισε στο πένθος.Συγκεκριμένα, ο Φίλιππος Κωνσταντίνος έχασε τον πατέρα του, όπως γνωστοποίησε με μία ανάρτησή του στο Facebook.Όπως ανέφερε ο αγαπημένος τραγουδιστής, ο πατέρας του έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 83 ετών. Η κηδεία του θα γί…


Στο πένθος βυθίστηκε μέλος του συγκροτήματος «One».

Δύσκολες ώρες περνάει ένα από τα μέλη του συγκροτήματος «One», καθώς ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός τον βύθισε στο πένθος.

Συγκεκριμένα, ο Φίλιππος Κωνσταντίνος έχασε τον πατέρα του, όπως γνωστοποίησε με μία ανάρτησή του στο Facebook.

Όπως ανέφερε ο αγαπημένος τραγουδιστής, ο πατέρας του έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 83 ετών. Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 20 Μαΐου σε χωριό της Πάφου, στην Κύπρο.

Ανέφερε συγκεκριμένα:

«Με μεγάλη θλίψη θα ήθελα να πληροφορήσω όλους τους φίλους και συγγενείς για τον χαμό του αγαπημένου μου πατέρα. Έφυγε σήμερα το πρωί σε ηλικία 83 ετών, ήσυχος και γεμάτος, με όλη την οικογένεια του στο πλάι του, μετά από μια πολύ σύντομη μάχη με τον καρκίνο. Η κηδεία θα γίνει το Σάββατο, 20/4/2023, ώρα 11πμ, στην εκκλησία του Αγίου Μηνά στο Νέο Χωριό Πάφου. Οι αδελφές μου Ελένη Φιλίππου Δημητρίου και Μάρθα Ανδρέου, τα εγγόνια του, το δισέγγονο του, τα αδέλφια του, όλη η υπόλοιπη μεγάλη μας οικογένεια που τόσο αγαπούσε, και εγώ, θα θέλαμε να σάς ευχαριστήσουμε για την απέραντη αγάπη που ήδη αρχίσαμε να λαμβάνουμε».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.