Μητσοτάκης για «κυβέρνηση συνεργασίας»: Επαληθεύτηκα για τους υπόγειους διαύλους των ηττημένων

May 17, 2023


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τοποθετήθηκε στα περί «κυβέρνησης συνεργασίας» που ακούστηκαν, μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, ρωτήθηκε στα όσα ακούστηκαν περί «κυβέρνησης συνεργασίας», μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, ένα σενάριο το οποίο λίγο νωρίτερα το απέρριψε και ο Νίκος Ανδρουλάκης.Ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στις επιθέσεις που δέχετα…


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τοποθετήθηκε στα περί «κυβέρνησης συνεργασίας» που ακούστηκαν, μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, ρωτήθηκε στα όσα ακούστηκαν περί «κυβέρνησης συνεργασίας», μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, ένα σενάριο το οποίο λίγο νωρίτερα το απέρριψε και ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στις επιθέσεις που δέχεται από την αντιπολίτευση απάντησε: «Επι 7 χρόνια ο κ. Τσίπρας με έχει στοχοποιήσει προσωπικά εμένα και την οικογένειά μου. Έφτασε σε νέα επίπεδα μαύρης προπαγάνδας. Όποιος θέλει να μιλήσει για το μέλλον δεν σπαταλά πολύτιμο χρόνο για να μιλά κατά του αντιπάλου του. Εμείς δεν βγάλαμε κανένα αρνητικό σποτ. Προτιμώ να μιλώ για το πρόγραμμά μου, για την επόμενη τετραετία».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.