Χάλι Μπέρι: Ποζάρει ολόγuμνη σε μπαλκόνι για την Ημέρα της Μητέρας και διχάζει το Instagram

May 15, 2024


Η Χάλι Μπέρι «κόβει» την ανάσα στο Instagram με μια φωτογραφία που δίχασε…. λόγω της ημέραςΟ σύντροφος της Χάλι Μπέρι θέλοντας να τιμήσει την Ημέρα της Μητέρας ανέβασε την ηθοποιό και πρώην μοντέλο σε μια πολύ σeξι εμφάνιση.Ο Van Hunt έγραψε στη λεζάντα «Ευτυχισμένη γιορτή της μητέρας από τα βάθη (bottom) της καρδιάς μου» και ανέβασε τη φωτογραφία με το μοντέλο να ποζάρει ολόγuμνη σε μπαλκόνι.Ωσ…


Η Χάλι Μπέρι «κόβει» την ανάσα στο Instagram με μια φωτογραφία που δίχασε…. λόγω της ημέρας

Ο σύντροφος της Χάλι Μπέρι θέλοντας να τιμήσει την Ημέρα της Μητέρας ανέβασε την ηθοποιό και πρώην μοντέλο σε μια πολύ σeξι εμφάνιση.

Ο Van Hunt έγραψε στη λεζάντα «Ευτυχισμένη γιορτή της μητέρας από τα βάθη (bottom) της καρδιάς μου» και ανέβασε τη φωτογραφία με το μοντέλο να ποζάρει ολόγuμνη σε μπαλκόνι.

Ωστόσο η συγκεκριμένη φωτογραφία δίχασε το Instagram καθώς δεν ταίριαζε με το κλίμα της ημέρας.

Στα σχόλια, κάποιοι τον επαίνεσαν για το πώς δείχνει τον θαυμασμό του στη Χάλι Μπέρι, όμως οι περισσότεροι επέκριναν την ανάρτηση ως ανάρμοστη για την Ημέρα της Μητέρας.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.