Ο Ηλίας Καζιόλι επιβεβαίωσε τη δυάδα του τελικού

May 15, 2023


Τρεις μέρες μετά την αποχώρησή του από το MasterChef 7, ο Ηλίας Καζιόλι συνεχίζει να αποθεώνεται από το κοινό και στο Instagram: «Ποιος είσαι εσύ; Ο αγαπημένος μας παίκτης», φωνάζουν οι fans.Το MasterChef 7 κορυφώνεται μέσα στον επόμενο μήνα, κι όλοι αναρωτιούνται αν ο φετινός νικητής θα ανήκει στην ομάδα των νέων ή στην ομάδα των παλιών.Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr


Τρεις μέρες μετά την αποχώρησή του από το MasterChef 7, ο Ηλίας Καζιόλι συνεχίζει να αποθεώνεται από το κοινό και στο Instagram: «Ποιος είσαι εσύ; Ο αγαπημένος μας παίκτης», φωνάζουν οι fans.

Το MasterChef 7 κορυφώνεται μέσα στον επόμενο μήνα, κι όλοι αναρωτιούνται αν ο φετινός νικητής θα ανήκει στην ομάδα των νέων ή στην ομάδα των παλιών.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.