Έγκυος η Μαρία Καρλάκη: Το ανακοίνωσε ανήμερα της γιορτής της μητέρας

May 15, 2023


Η τρυφερή ανάρτηση της Μαρίας Καρλάκη για τη γιορτή της μητέρας και η ανακοίνωση για την εγκυμοσύνη τηςΕυχάριστα τα νέα για τη Μαρία Καρλάκη, η οποία ανήμερα της γιορτής της μητέρας ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της.Με δύο φωτογραφίες από τη Fontana Di Trevi στη Ρώμη, η τραγουδίστρια έδειξε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.Με συγκινητικά λόγια περιέγραψε την ημέρα της μητέρας, καθώς για εκείνη ήταν η πιο στ…


Η τρυφερή ανάρτηση της Μαρίας Καρλάκη για τη γιορτή της μητέρας και η ανακοίνωση για την εγκυμοσύνη της

Ευχάριστα τα νέα για τη Μαρία Καρλάκη, η οποία ανήμερα της γιορτής της μητέρας ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της.

Με δύο φωτογραφίες από τη Fontana Di Trevi στη Ρώμη, η τραγουδίστρια έδειξε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Με συγκινητικά λόγια περιέγραψε την ημέρα της μητέρας, καθώς για εκείνη ήταν η πιο στενάγχωρη από το 2005 λόγω της απώλειας της μητέρας της ενώ από φέτος αυτή η μέρα θα είναι χαρούμενη για εκείνη.

«Η σημερινή μέρα για εμένα πάντα ήταν η πιο στενάχωρη από το 2005 και μετά που έχασα την μανούλα μου, κλεινόμουν σε μένα και το περνούσα μόνη μου, με τις σκέψεις και την νοσταλγία μου χωρίς να ξέρει κανείς τίποτα..

Σήμερα λοιπόν αποφάσισα να είμαι χαρούμενη γι’ αυτό και έκανα ένα ταξίδι για εμένα και μόνο για μένα !!!

Ειδικά με την δεύτερη φωτογραφία θέλω να σας πω ευχαριστώ για τις ευχές σας !
Η συγκίνηση μου δεν περιγράφεται ! #happymothersday to me λοιπόν !», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Καρλάκη.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.