Κατερίνα Καραβάτου: «Πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι να βρω τι πραγματικά θέλω»

May 15, 2023


Κατερίνα Καραβάτου: «Νομίζω ότι τα πολύ τελευταία χρόνια έκανα την επανάστασή μου και κάπως ξέσπασα σε κάποια πράγματα»Η Κατερίνα Καραβάτου σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Γεια σου» μίλησε για το «My Style Rocks», ένα τελείως διαφορετικό πρότζεκτ από αυτά που είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα να παρουσιάζει.Η παρουσιάστρια μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο καταπίεζε τον εαυτό της για πολλά χρόν…


Κατερίνα Καραβάτου: «Νομίζω ότι τα πολύ τελευταία χρόνια έκανα την επανάστασή μου και κάπως ξέσπασα σε κάποια πράγματα»

Η Κατερίνα Καραβάτου σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Γεια σου» μίλησε για το «My Style Rocks», ένα τελείως διαφορετικό πρότζεκτ από αυτά που είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα να παρουσιάζει.

Η παρουσιάστρια μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο καταπίεζε τον εαυτό της για πολλά χρόνια και τη διαδρομή που χρειάστηκε να κάνει μέχρι να βρει ποια πραγματικά είναι και τι θέλει να κάνει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.