Eurovision 2023: Οι πρώτες δηλώσεις του Βίκτωρ Βερνίκου – «Τα έδωσα όλα, δεν ήταν η στιγμή μου»

May 15, 2023


Οι πρώτες δηλώσεις του Βίκτωρα Βερνίκου με την επιστροφή της ελληνικής αποστολής από το Λιβερπουλ, όπου διεξήχθη ο διαγωνισμός της Eurovision.O Βίκτωρας Βερνίκος επέστρεψε μαζί με την ελληνική αποστολή από το Λίβερπουλ που διεξήχθη η Eurovision 2023. Ο νεαρός τραγουδιστής έκανε τις πρώτες τους δηλώσεις στους ρεπόρτερ που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο για τον αποκλεισμό του στον ημιτελικό της Eurovi…


Οι πρώτες δηλώσεις του Βίκτωρα Βερνίκου με την επιστροφή της ελληνικής αποστολής από το Λιβερπουλ, όπου διεξήχθη ο διαγωνισμός της Eurovision.

O Βίκτωρας Βερνίκος επέστρεψε μαζί με την ελληνική αποστολή από το Λίβερπουλ που διεξήχθη η Eurovision 2023. Ο νεαρός τραγουδιστής έκανε τις πρώτες τους δηλώσεις στους ρεπόρτερ που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο για τον αποκλεισμό του στον ημιτελικό της Eurovision 2023.

«Σίγουρα δεν πετύχαμε το στόχο μας που ήταν να πάμε τελικό, αλλά κάποιες φορέ άλλα πράγματα είναι πιο σημαντικά. Στεναχωρήθηκα λίγο που δεν περάσαμε, αλλά όχι για πολύ. Ήταν τέλεια η εμπειρία της Eurovision, έμαθα πολλά πράγματα, γνώρισα πολλούς καλλιτέχνες. Ποια αρνητικά σχόλια; Δεν έχω διαβάσει κάτι», είπε αρχικά ο Βίκτωρας Βερνίκος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.