Γιορτή της Μητέρας 2023: 10+1 διάσημες μαμάδες γιορτάζουν για πρώτη φορά

May 14, 2023


Αναστασία – Βασιλική Γκολέμη

Η Ημέρα της Μητέρας καθιερώθηκε το 1960 και είναι αφιερωμένη στις μαμάδες όλου το κόσμου. Η σημερινή ημέρα όμως είναι ακόμα πιο ξεχωριστή για τις μανούλες που θα γιορτάσουν φέτος για πρώτη φορά.Όπως κάθε χρονιά, έτσι και το 2023 έφερε μαζί του μια νέα γενιά από μαμάδες celebrities, που ετοιμάζονται να τιμήσουν το νέο τους τίτλο τη μεγάλη μέρα, την Κυριακή 14 Μα…


Η Ημέρα της Μητέρας καθιερώθηκε το 1960 και είναι αφιερωμένη στις μαμάδες όλου το κόσμου. Η σημερινή ημέρα όμως είναι ακόμα πιο ξεχωριστή για τις μανούλες που θα γιορτάσουν φέτος για πρώτη φορά.

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και το 2023 έφερε μαζί του μια νέα γενιά από μαμάδες celebrities, που ετοιμάζονται να τιμήσουν το νέο τους τίτλο τη μεγάλη μέρα, την Κυριακή 14 Μαΐου.

Τραγουδίστριες, μοντέλα, ηθοποιοί, παρουσιάστριες και influencers έχουν ένα κοινό στοιχείο: «Όλες απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, μετά το Μάιο του 2022 μέχρι σήμερα».

Οι Ιωάννα Τούνη, Ελένη Φουρέιρα, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχοντας τους γιους τους στο πλευρό τους, ενώ η Μαίρη Συνατσάκη και η Ιωάννα Μαλέσκου κρατώντας τις κορούλες τους στην αγκαλιά τους, βίωσαν πρόσφατα τη μητρότητα και θα γιορτάσουν φέτος για πρώτη φορά τη Γιορτή της Μητέρας.

Ακολουθούν οι 10 + 1 διάσημες κυρίες που έγιναν πρόσφατα μανούλες:

Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, στις 9 Ιανουαρίου 2023 έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε η ίδια η influencer με μια ανάρτηση στα social media, ενώ ο ευτυχισμένος πατέρας έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου του.

«Σας ευχαριστούμε για τις ευχές και τα μηνύματά σας. Η μαμά είναι super δυνατή», είχε γράψει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η επιχειρηματίας έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 3 κιλών και 100 γραμμαρίων. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρισκόταν μέσα στην αίθουσα και παρακολούθησε όλη τη διαδικασία του τοκετού.

Ελένη Φουρέιρα

Στιγμές πρωτόγνωρης ευτυχίας ζουν η Ελένη Φουρέιρα και ο σύντροφός της Αλμπέρτο Μποτία, που υποδέχθηκαν στις 7 Φεβρουαρίου τον καρπό του έρωτά τους.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο αγοράκι. Ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό της.

Ο γυναικολόγος της Ελένης Φουρέιρα, Κυριάκος Μπαρμπαγιάννης Μητσάκος είχε μιλήσει σε εκπομπή για τις λεπτομέρειες της γέννησης αποκαλύπτοντας σε ποιον μοιάζει το μωράκι.

«Στις 6 το πρωί της Τρίτης μπήκε στο μαιευτήριο η Ελένη Φουρέιρα και γέννησε 3:20 το μεσημέρι. Ήταν συνεργάσιμη, είχε οδύνες κανονικά και κάναμε έναν φυσιολογικό τοκετό. Γεννήθηκε ένα παιδάκι γύρω στα 2.900 γραμμάρια, υγιέστατο και πανέμορφο», είχε πει ο γυναικολόγος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.