Survivor τα μαλλιά της Λάουρα Νάργες- Οι δύο απανωτές αλλαγές λίγο καιρό μετά τη γέννα

May 14, 2023


Queen των back to back αλλαγών η γλυκιά Λάουρα η οποία αποδεικνύει πως ο πραγματικός Survivor είναι τα υπέροχα μαλλιά της τα οποία και δεν επηρεάζονται. Η Λάουρα Νάργες μάς συστήθηκε πριν πολλά χρόνια ως ξανθιά και μάλιστα με πλατινέ απόχρωση μαλλιών. Όπως όμως μάθαμε αργότερα, δεν ήταν μια πραγματικά δική της απόφαση, μιας και έπεσε «θύμα» των στερεοτύπων που ήθελε όλες τις τηλεπαρουσιάστριες ξαν…


Queen των back to back αλλαγών η γλυκιά Λάουρα η οποία αποδεικνύει πως ο πραγματικός Survivor είναι τα υπέροχα μαλλιά της τα οποία και δεν επηρεάζονται. 

Η Λάουρα Νάργες μάς συστήθηκε πριν πολλά χρόνια ως ξανθιά και μάλιστα με πλατινέ απόχρωση μαλλιών. Όπως όμως μάθαμε αργότερα, δεν ήταν μια πραγματικά δική της απόφαση, μιας και έπεσε «θύμα» των στερεοτύπων που ήθελε όλες τις τηλεπαρουσιάστριες ξανθές.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.