Μπέττυ Μαγγίρα: Mίλησε για τη γνωριμία με τον σύζυγό της – «Σταδιακά ήρθε ο έρωτας»

May 14, 2023


Μπέττυ Μαγγίρα: Η δημοφιλής παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη γνωριμία με τον σύζυγό της.Στην εκπομπή «Μαμά-δες» στην ΕΡΤ, βρέθηκε καλεσμένη η Μπέττυ Μαγγίρα. Σύμφωνα με την παρουσιάστρια η πρώτη γνωριμία με τον σύζυγό της έγινε μέσω του Αντώνη Βλοντάκη.«Ήταν προξενιό μέσω του Αντώνη Βλοντάκη. Με είχε δει ο Δημήτρης σε ένα περιοδικό και ήθελε στο διάστημα εκείνο να μας συστήσει και να μας φέρει κοντά α…


Μπέττυ Μαγγίρα: Η δημοφιλής παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη γνωριμία με τον σύζυγό της.

Στην εκπομπή «Μαμά-δες» στην ΕΡΤ, βρέθηκε καλεσμένη η Μπέττυ Μαγγίρα. Σύμφωνα με την παρουσιάστρια η πρώτη γνωριμία με τον σύζυγό της έγινε μέσω του Αντώνη Βλοντάκη.

«Ήταν προξενιό μέσω του Αντώνη Βλοντάκη. Με είχε δει ο Δημήτρης σε ένα περιοδικό και ήθελε στο διάστημα εκείνο να μας συστήσει και να μας φέρει κοντά αλλά εγώ δεν ήμουν μόνη μου εκείνο το διάστημα. Περίμενε όμως ο προξενίτης ο σωστός, ο οποίος περίμενε μέχρι και έναν χρόνο μετά», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.