Έτοιμη να γίνει μαμά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα σχέδια γάμου με τον Σταθοκωστόπουλο και η επιθυμία για παιδί

May 14, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ.

(adsbygoogl…




Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ.



Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας είναι δύο χρόνια μαζί και συγκατοικούν σχεδόν από την αρχή της σχέση τους στο σπίτι τους στα νότια προάστια.

Έτοιμοι για γάμο Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος;

Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ! και τον Αλέξανδρο Ράπτη, οι φίλοι τους ήδη λένε ότι η σχέση τους δεν θα αργήσει να επισημοποιηθεί. «Ο γάμος είναι κάτι που συζητάνε. Δεν της έχει κάνει ακόμα πρόταση, αλλά ο Βασίλης είναι άνθρωπος που προτιμάει να εκφράζεται με ρομαντικές πρωτοβουλίες και όχι με πολλά λόγια».

Κάποιοι, μάλιστα, στοιχηματίζουν ότι δεν θα αργήσουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. «Και οι δύο θέλουν πολύ να γίνουν γονείς. Νιώθουν έτοιμοι να υποδεχτούν ένα μωρό, χωρίς όμως να βιάζονται. Αυτά εξάλλου είναι θέλημα Θεού».



«Από τις πρώτες μέρες που αποφάσισαν ότι θέλουν να είναι μαζί, η Κωνσταντίνα μετακόμισε ουσιαστικά στο σπίτι του. Το δικό της διαμέρισμα στη Βούλα δεν το άφησε όμως ποτέ. Πλέον οι μόνοι που μένουν εκεί είναι οι γονείς της και η αδελφή της όταν έρχονται από τη Ρόδο» ανέφερε άτομο από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού στο περιοδικό.

Οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.



Μάλιστα, η Queen Ντίνα είχε αποκαλύψει πριν από έναν χρόνο ότι ο σύντροφός της είχε γνωρίσει την οικογένειά της από τους πρώτους μήνες της σχέσης τους, ενώ η ίδια διατηρεί άριστες σχέσεις με τα τρία μεγαλύτερα αδέλφια του.

«Είναι πολλά τα χαρακτηριστικά που θαυμάζω στον Βασίλη. Είναι πολύ υποστηρικτικός και στη δουλειά μου, έχει ενσυναίσθηση. Ο Βασίλης και η οικογένειά μου είναι από τους πρώτους που θα πω ό,τι μου συμβαίνει» είχε πει.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.